Egy fiú és két lány: Love

Szerző | 2015. május 6. szerda

Gaspar Noé francia filmrendezőGaspar Noé leginkább a Visszafordíthatatlan (Monica Belucci, Vincent Cassel) című filmjével írta be magát a mozitörténelembe. Sokan még mindig nem tudják eldönteni a francia rendezőről, hogy zseni vagy sima hatásvadász, talán az új filmje majd segít a dilemmát eldönteni. A Love című film világpremierje Cannes-ban lesz!

Hirdetés:

A francia kortárs mozi egyik legnagyobb botrányrendezője Gaspar Noé, aki a legutóbbi, Enter the Void című filmjét követően ismét visszatér Cannes-ba. A Love című filmjének világpremierje az éjféli vetítések között lesz. A Love már elkészülte alatt az érdeklődés középpontjába került, mindenki azt találgatja, hogy a radikális fogalmazásmódjáról ismert rendező miképp ábrázolja egy fiú és két lány szexuális melodrámáját. A Visszafordíthatatlan és Egy mindenki ellen rendezője szerint nem elsősorban a botrányra koncentrál legújabb filmjében. Hamarosan kiderül a cannes-i világpremieren, majd ősszel – a Vertigo Media forgalmazásában – a magyar mozikban is.

Zseni vagy hatásvadász Gaspar Noe? Aki Cannes-ba meghívást kap a filmjével, bizonyosan tud valamit a filmes szakmáról…

Forrás: Vertigo Media

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Egy fiú és két lány: Love - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhárom + 7 =