Egy csapat diliházi szökevény a sivatagban

By | 2015. április 17. péntek

Nincs remény, nincs törvény, nincs irgalom! Mad Max - Tom HardyA legújabb Mad Max központi témája a vízért való harc, így kézenfekvő, hogy a film jeleneteinek java részét sivatagban forgatták. Az embertelen körülményekre utalva a főszereplő Tom Hardy egy csapat diliházi szökevényhez hasonlította a stábot. Filmsztárok a Filmrakatban.

Hirdetés:

Az új Mad Max film, a Mad Max – A harag útja (16) (Mad Max: Fury Road) új szintre emeli mindazt, ami a moziban vérfagyasztó, álomszerű és elsöprő erejű lehet. Tom Hardy, aki Mel Gibson helyére áll a világvége után, a vízért folyó háború során játszódó küzdelemben, tudja is, hogyan sikerült elérni a különleges hatást.

A világ végén forgattunk, mindentől elzárva. A stúdiónak fogalma sem volt, mit csinálunk. Már az is egy rémálom volt, hogy valami elhozzanak a díszletbe vagy elvigyenek onnan – mesélte újságíróknak az utóbbi idők egyik legfoglalkoztatottabb színésze. – Volt, hogy a járműveinket betemette a homok. Mindenki együtt ásott. Nem tudom hány millió négyzetkilométer sivatag vett körül minket. Úgy néztünk ki, mint egy csapat diliházi szökevény: csupa bőrbe öltözött ember a forróságban. Mint egy nagyon fura szado-mazo parti vagy egy Hell’s Angels találkozó. A Cirque du Soleil találkozása a Slipknottal. Őrület volt, és az őrület jó dolog. Nekem ezt bizonyítja a Mad Max.

Egy csapat diliházi szökevény a sivatagban? Talán ez azért túlzás egy kicsit, Mr. Hardy…

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhét − 15 =