Egy bizarr szoba és számos trükkös fejtörő

By | 2017. október 13. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

November 23-tól már a hazai mozikba is elérkezik a Szabadulószoba amerikai thriller. A 81 perces filmet, melyben egy bizarr szoba és számos trükkös fejtörő várja a megdöbbent vendégeit, Will Wernick rendezte.

Tyler egy különleges ajándékot kap barátnőjétől éppen a 30. születésnapjára. Los Angelesben egy rejtélyes szabadulószobába kap belépőt ő és barátai. A szabadulószobában különféle trükkös fejtörőket kell megoldani, hogy kijussanak ebből a furcsa helységből. A rejtvények azonban egyre nehezebbek és a barátok nem is igen tudják mindet megoldani. Minden egyes rejtvény újabb halálos áldozatokat követel és csupán egy órájuk van arra, hogy ezeket megoldják. A 6 barát nagyon gyorsan rádöbben arra, hogy ez bizony nem játék és életük a tét. A játék során szó szerint az életükért küzdenek a szabadulószobában.

Szabadulószoba jelenetfotó

Szereplők: Kelly Delson, Elisabeth Hower, Dan J. Johnson, Annabelle Stephenson, Evan Williams.

Kelly Delson színész és producer, akit már 2014-ben láthattunk a Walking in LA című filmben.

Dan J. Johnsont már több sorozatban is láthattuk. Ő játszik az American Housewife-ban, a Cool-ban ő alakítja Dave-t, emellett 2016-ban rábízták Dane szerepét is a My Life worked out című sorozatban. 2005-ben még a Szellemekkel suttogó című filmben is szerepet kapott.

Annabelle Stephenson brit színésznő még 2006-ban megkapta a H2O – Egy vízcsepp elég című sorozatban Miriam Kent szerepét. 2013-ban pedig a Revenge sorozatban láthattuk. Ebben a sorozatban egészen 2014-ig ő alakította Sara Munello-t.

Evan Williams kanadai színész 2006-ban futott be, amikor a Degrassi gimi és a Baxter sorozatokban nagyobb szerepeket kapott. A színész általában tévéfilmekben kap különféle szerepeket, így 2010-ben a Sztrájkba lépek karácsonyra, 2015-ben a Versailles is az ő nevéhez köthető.

Láthatjuk, hogy szinte az összes színész a filmben szinte csak sorozatokban játszott eddig. Talán a rendezőnek nem véletlenül esett rájuk a választása. Az alkotás már kapott jó és rossz kritikát is, hiszen a Seattle-i Nemzetközi Filmfesztivál is elfogadta a filmet. Októberben már DVD-n is elérhető a film Amerikában.

Továbbiak a filmről:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Szakállt és bajuszt hord Gerard Butler új akciófilmjében

Gengszterzsaruk - Gerard Butler bajuszt és szakállt visel
Ez önmagában nem egy nagy hír, de ha megnézzük a Gengszterzsaruk filmelőzetesét, akkor látható,...
Tovább

Filmelőzetes: Szabadulószoba

Szabdulószoba trailer
Tyler 30. születésnapjára egy nem mindennapi ajándékot kap barátnőjétől: belépőt egy rejtélyes szabadulószobába! A filmelőzetes...
Tovább

Kicsinyítés (2017) amerikai film

Kicsinyítés (2017) amerikai film
Hazai filmpremier: 2018. január 11. A túlnépesedés problémájára remek megoldást dolgoztak ki a tudósok: le...
Tovább