Eddie Redmayne lesz a mágikus lények professzora

Szerző | 2015. június 10. szerda
Eddie Redmayne a főgonoszt alakította a Jupiter felemelkedése című filmben

Hirdetés:

Eddie Redmayne a főgonoszt alakította a Jupiter felemelkedése című filmben – most fővarázsló lesz

A Legendás állatok című filmben Eddie Redmayne alakítja a mágikus lények professzorának szerepét. A Harry Potter filmekből kimaradt furcsa lények történetét 2016-tól láthatjuk majd a mozikban.

{adinserter 4}

A varázsvilág még tele van varázslattal: a Harry Potter-sorozat 8 filmje nem mutatott meg mindent. És bár új könyv nem születik több, film az készül. J. K. Rowling maga írt forgatókönyvet Legendás állatok és megfigyelésük című kis könyvecskéjéből, mely eredetileg a magizoológia tankönyve: a sorozatban szereplő és onnan kimaradt furcsa lények listája és pontos leírása.

Hétfőn tették közhírré, hogy immár megvan az előkészítés alatt álló film főszereplője: Göthe Salmandert, a mágikus lények professzorát, az Oscar-díjas Eddie Redmayne alakítja majd. Ő játssza a Merlin-díjas tudóst, aki utazásai során sárkányokkal, törpékkel, baziliszkuszokkal és kimérákkal találkozik.

Eddie olyan színész, aki nem fél semmitől, tele van ötlettel és szellemességgel – kommentálta a színészválasztást David Yates, aki az utolsó négy Harry Potter-filmet rendezése után a Legendás állatok forgatását is irányítani fogja. Nincs is már sok szabad ideje, hiszen a premiert film 2016 novemberére tűzték ki.

Eddie Redmayne idén novemberben a The Danish Girl című drámában lesz látható a mozikban, Tom Hooper rendezésében, Alicia Vikanderrel az oldalán.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Eddie Redmayne lesz a mágikus lények professzora - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenkilenc − 17 =