Dylan O’Brien egy liftben tért magához

By | 2014. szeptember 17. szerda
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)
Dylan O’Brien Az útvesztő című filmben

Dylan O’Brien

Dylan O’Brien az ifjú színész volt a Farkasbőrben (Teen Wolf) című MTV televíziós sorozatban tűnt fel, ott láthattuk először főszerepben. Most Az útvesztő (+16)című izgalmas, akciódús és kalandos filmben alakítja a főhős Thomast, aki egy sötét liftben ébred és a nevén kívül nem emlékszik semmire.

A filmből aztán kiderül, hogy Dylan O’Brien a leleményes Thomas bőrébe bújva nem egy elveszett ember: meg van győződve arról, hogy van kiút az Útvesztőből.

A film egyik producere, Wyck Godfrey véleménye a fiatal sztárról:

Ő a kiváló képességű bárki. Dylan nemcsak azért megfelelő, mert nagyon hasonlít a fiatal Tom Hanksre, hanem mert nem az a tipikus elbűvölő fiatalember, viszont nagyon atletikus. Bírja azt a fizikai terhelést, amit a szerep megkövetel.

Dylan O’Brien így vélekedik az általa alakított figuráról:

Annak ellenére, hogy Thomas ijesztő és rejtélyes körülmények, mellett érkezik a Tisztásra, az ott szerzett tapasztalatok a legjobbat hozzák ki belőle. Valószínűleg szép, védett életet élt, mígnem egyszer csak a liftben ébredt. A helyzete és a körülmények lehetővé teszik számára, hogy hallgasson ösztöneire, és megmozduljon benne egyfajta hősiesség, ami mindig is létezett legbelül. Nem hagyja, hogy a félelem az új és ismeretlen világtól elnyomja kíváncsiságát.

Emlékeztetőül – Az útvesztő története röviden

Miután a lift ajtaja kinyílik, Thomas sok fiatal srác társaságában egy rejtélyes Tisztáson találja magát. A különös csapat egy dologra koncentrál: a menekülésre. Világukat egy titokzatos és veszélyes labirintus veszi körül. A szökés lehetetlennek tűnik, de ők nem adják fel a reményt. Minden nap Futárokat küldenek ki, akiknek egy feladatuk van: feltérképezni az Útvesztőt.

Az útvesztő (+16) – bemutató: 2014. szeptember 18-án!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Rettegett a filmsztár, hogy meg kell híznia a szerep kedvéért

Winston Churchill szerepében Gary Oldman (A legsötétebb óra)
Nagyon örült Gary Oldman, amikor megkínálták Winston Churchill szerepével A legsötétebb óra című filmben, aztán...
Tovább

Még a telefonkönyvet is eljátszotta volna a rendező kedvéért a filmsztár

Kicsinyítés (2017) amerikai - Matt Damon
Szerencsére erre nem került sor, főképp, hogy Alexander Payne elsősorban a Kicsinyítés (Downsizing )című szatírájához...
Tovább

Star Wars: Az utolsó Jedik (2017) amerikai sci-fi, fantasy

Star Wars: Az utolsó Jedik (2017) amerikai sci-fi, fantasy
Hazai filmpremier: 2017. december 14. Yoda utolsó tanítványa Luke Skywalker olyan fékezhetetlen Erővel találkozik, amilyet...
Tovább