Dübörög a szív (2015) amerikai zenés filmvígjáték

Szerző | 2015. augusztus 22. szombat
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Mozifilmek 2015: Dübörög a szív - a főszerepben Meryl Streep
Meryl Streep a főszereplője a Dübörög a szív (Ricki and the Flash) című zenés vígjátéknak, melyben egy lányáért aggódó, pályája vége felé közeledő rocksztárt alakít. A bárányok hallgatnak és a Philadelphia Oscar-díjas rendezője a Juno Oscar-díjas forgatókönyvírójával együtt készített el a filmet. Mozifilmek filmajánlója a Filmrakatban.
{adinserter 4}
Dübörög a szív (12)
amerikai zenés filmvígjáték, 2015

Hirdetés:

Eredeti cím: Ricki and the Flash. Gyártó: Columbia TriStar
Főszereplők: Meryl Streep, Kevin Kline, Mamie Gummer, Ben Platt, Rick Springfield. Fényképezte: Declan Quinn. Látvány: Stuart Wurtzel. Írta: Diablo Cody.
Rendezte: Jonathan Demme.

Mozibemutató: 2015. szeptember 10. Forgalmazza az InterCom.
Dübörög a szív - anya és lánya

Dübörög a szív – filmajánló

Nem minden rocksztár marad örökre fiatal. Niki (Meryl Streep) fölött is eljárt az idő, és a hírnév is egyre fogyatkozik körülötte – már szinte csak egy rajongója maradt: a pultos srác (Ben Platt) a törzshelyén.
Niki sok évvel (sőt, évtizeddel) ezelőtt lelépett a családja elől: elhagyta a férjét (Kevin Kline) meg a gyerekeit, és Kaliforniába költözött, mert a hírnév és a siker mindennél jobban vonzotta. De most válik a lánya, és ő úgy érzi, egy anyának a gyerekei mellett a helye. És életében először tényleg kipróbálja, milyen szülőnek lenni.
Niki (Meryl Streep) a lánya segítségére siet

A főszereplő a háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep, aki már a Mamma Miában bebizonyította, milyen jól énekel és táncol: de ebben a vígjátékban már gitárt is ragad!

Trailer – Dübörög a szív

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Dübörög a szív (2015) amerikai zenés filmvígjáték - vígjáték | Filmrakat.hu