Dokumentumfilmnek álcázott Vámpírfilm

Szerző | 2015. március 26. csütörtök

Hétköznapi vámpírok (What We Do In the Shadows)

Hirdetés:

Az alkotói dokumentumfilmnek álcázták a Hétköznapi vámpírok (What We Do In the Shadows) című horror vígjátékot, mely szerepel a 22. Titanic Filmfesztivál programjában is. A nagyközönség a tervek szerint 2015 áprilisában tekintheti meg az alkotást, a Cinetel forgalmazásában. Filmhírek a Filmrakatban.

A reneszánszát élő vámpírfilmek dömpingje elkerülhetetlenül életre hívta az ezekre reflektáló paródiákat és szatírákat. A Hétköznapi vámpírok egy dokumentumfilmnek álcázott fergeteges horror vígjáték – két új-zélandi komikus kis költségvetésű munkája, amely debütálása óta számos díjat zsebelt már be, valamint a kritikusok is igen elismerősen írnak róla.A főbb szerepekben Jemaine Clement, Taika Waititi és Jonathan Brugh látható, Jemaine Clement és Taika Waititi közösen rendezte.

Négy társbérlő vámpír mindennapjait láthatjuk, akik beosztják a házimunkát, buliznak és próbálnak beilleszkedni a 21. századi technológia világába, divat- és társadalmi szokásrendszerébe.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Dokumentumfilmnek álcázott Vámpírfilm - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

öt × 3 =