Doctor Strange (Doctor Strange, amerikai fantasy, kalandfilm, 2016)

> Filmrakat.hu | 2016. október 31. hétfő
Hirdetés:
Olvasói értékelés: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Még nincs értékelés)

A legújabb Marvel produkcióban Strange doktor zseniális ám goromba sebész. Élete során válaszút elé kerül: visszatér régi, vagyonnal és népszerűséggel járó életéhez, vagy újonnan szerzett mágikus képességeit latba vetve a világ szolgálatába áll a valaha volt legerősebb mágusként.

Doctor Strange (12)

Doctor Strange, amerikai fantasy, kalandfilm - Filmajánló

Színes, amerikai fantasy, kalandfilm, 2016

Gyártó: Marvel Studios

Eredeti cím: Doctor Strange

Szereplők: Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong, Michael Stuhlbarg, Scott Adkins, Benjamin Bratt, Mads Mikkelsen, Tilda Swinton
Rendezte: Scott Derrickson

Magyarországi bemutató: 2016. november 03.

Magyarországon forgalmazza: Fórum Hungary Kft.

Filmajánló

A világhírű idegsebész, Dr. Stephen Strange élete tragikus fordulatot vesz egy szörnyű autóbaleset következtében. Miután a kezeit attól kezdve használni képtelen orvosnak a hagyományos gyógymódok nem használnak, valószínűtlen helyen talál segítséget – egy titokzatos himalájai enklávé, a Kamar-Taj az utolsó reménye.
Strange hamarosan rádöbben, ez a hely nem pusztán a gyógyításé, hanem a hadviselésé is: láthatatlan, sötét erőket kell visszaverniük, melyek világunk elpusztítására törekszenek. A doktor rövidesen válaszút elé kerül: visszatér régi, vagyonnal és népszerűséggel járó életéhez, vagy hátat fordít múltjának és újonnan szerzett mágikus képességeit latba vetve a világ szolgálatába áll a valaha volt legerősebb mágusként.
Doctor Strange 1

Fotók: Fórum Hungary / Photo Credit: Film Frame. ©2016 Marvel. All Rights Reserved.

Filmelőzetes

Filmelőzetesek, filmtrailer itt!

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Doctor Strange (Doctor Strange, amerikai fantasy, kalandfilm, 2016) - fantasy | Filmrakat.hu