Doboztrollok

> Filmrakat.hu | 2014. október 9. csütörtök
Hirdetés:
Olvasói értékelés: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Még nincs értékelés)

Doboztrollok (2014) színes, szinkronizált amerikai animációs film. A földalatti barlangokban élő, se nem szép, se nem bátor, mégis imádni való  Doboztrollok létét egy gonosz féregirtó fenyegeti! Filmajánló az új animációs, humoros meséhez.

Doboztrollok című film 1. jelenetképe a Filmrakat filmajánlóhoz

Doboztrollok (+6)

2014 – színes, szinkronizált amerikai animációs film

Alan Snow regénye alapján a fogatókönyvet írta Irena Brignull és Adam Pava
Producer: Paul Diener. Rendezte: Graham Annable és Anthony Stacchi

Országos bemutató: 2014. október 16. Bemutatja a UIP-Duna Film.

Doboztrollok – mozifilm filmajánló

A Doboztrollok egy komikus mese, amely Sajthidán játszódik, a puccos Viktória korabeli városban, ahol mindenki a vagyon, az előkelőség és a legbüdösebb finom sajtok megszállottja. A bájos, macskaköves utcácskák alatt laknak a Doboztrollok, ezek az undok szörnyek, akik éjszaka előmásznak a csatornákból, és ellopják azt, ami a városlakók szemében a legértékesebb: a gyerekeiket és a sajtjaikat. Legalább is így tartja a legenda, amiben az itteniek mindig is hittek.

Doboztrollok című film 2. jelenetképe a Filmrakat filmajánlóhoz

A valóságban a Doboztrollok különc és imádni való csodabogarak földalatti barlangokban élő közössége, akik újrahasznosított kartondobozokat hordanak úgy, ahogy a teknős a páncélját. A Doboztrollok születése óta úgy nevelik Eggset, az árva fiút, mintha közéjük tartozó kukabúvár és szemétgyűjtögető lenne.
Amikor a Doboztrollokat célba veszi egy gonosz féregirtó, Archibald Snatcher, akinek feltett szándéka, hogy megsemmisíti őket, hogy így kerüljön be a sajthidai felsőbb körökbe, a csavargók jószívű bandája kénytelen adoptált gyámgyermekükhöz, és a kalandor gazdag lányhoz, Winnie-hez fordulni, hogy hidat verjenek a két világ között, amikor már érezni a változás – és a sajtok – szagát a levegőben…

Az animációs  mozifilm trailer itt!
{adinserter 4}
Így készült a Doboztrollok (video)

 

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Doboztrollok - animációs | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*