Django szerepe nem főszerep?

> Filmrakat.hu | 2013. április 5. péntek

Ízlések és pofonok különbözőek. Az, hogy Quentin Tarantino filmjében nem Will Smith játszotta el Django szerepét, az csak azon múlott, hogy az afroamerikai filmsztárt csak a film főszerepe érdekelte volna, Django szerepe viszont véleménye szerint nem főszerep!

Hirdetés:
Django szerepe egyesek szerint nem főszerep

Oscar 2013 – Django elszabadul (Jamie Foxx)

Smith nem lett Django

Will Smith nem egy szerény típus, főszereplő szeret lenni, és nem éri be kevesebbel. Persze meg van rá az oka, hiszen nem kevés filmben kapott már vezető szerepet. Az Entertainment Weekly újságírójával beszélgetve a korábban már két alkalommal is Oscar díjra jelölt színész elárulta, hogy Quentin Tarantino eredetileg őt szemelte ki a Django elszabadul [+18] főszerepére, ám ő nemet mondott a felkérésre: úgy érezte, az kevés neki.

Django nem főszerep, én meg azt mondtam: csak főszerepet játszom – nyilatkozta Smith. – És
szerintem abban a filmben dr. Schultz (a kétszeres Oscar-díjas Christoph Waltz alakításban) volt a fontosabb.

Men in Black 3. Ez is egy ok lehetett

Ahogy visszanézzük a színész nyilatkozatait, elég nagy ellentmondásokba keveredik a visszautasított (?) szerep kapcsán, korábban ugyanis azt mondta, hogy a Men in Black 3. forgatása miatt nem tudta vállalni a fehérekre vadászó rabszolga eljátszását.

Django helyett A Föld után

Mindegy is, mi az igazság, a lényeg az, hogy a színész egyáltalán nem tűnik csalódottnak, amiért átengedte Jamie Foxx-nak Django karakterét. M. Night Shyamalan új akció/sci-fijében, a különlegesen látványosnak ígérkező A Föld után-ban [+12] (After Earth, hazai bemutató: június 6.) övé az abszolút főszerep. Pontosabban: a régóta elhagyott, elvadult bolygón hajótörést szenvedő űrhajósok is ketten vannak, ám úgy látszik, van olyan színész, akivel Will Smith is szívesen osztozik. A Föld után-ban ugyanis a fia, Jaden Smith a partnere.

A Föld után - Jaden Smith.

A Föld után – Jaden Smith. Will nincs a képen, és Django sem lett…

Vajon mit szólna a szerénytelen apuka ahhoz, hogy nem az őt ábrázoló képpel illusztráltuk a cikket?

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Django szerepe nem főszerep? - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

17 − 12 =