Dinoszauruszok premier előtt

By | 2013. december 19. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Hatalmas őslények, rettenthetetlen dinoszauruszok jelentek meg az amerikai mozikban!

Dinoszauruszok - a Föld urai 3D-ben (Walking with Dinosaurs)

Dinoszauruszok – a Föld urai 3D-ben (Walking with Dinosaurs)

New Yorkban hóvihar volt múlt vasárnap, de aki igazán moziba akart menni, az nem maradt otthon: a szerencsések a premier előtt nézhették meg a karácsonyi időszak leghatalmasabb filmjét: a Dinoszauruszok – A Föld urai 3D-ben (6) (Walking with Dinosaurs, hazai bemutató: december 19.) című családi animációs kalandfilmet. Az elsősorban 10 év alattiakból álló közönség nemcsak a 70 millió évvel ezelőtti kalandot izgulhatta végig, hanem a vetítés után találkozhatott a filmbéli dinoszauruszoknak hangot adó sztárokkal: John Leguizamó-val (aki korábban a Jégkorszak őslajhárát is szinkronizálta) és Justin Long-gal (aki Alvin eredeti hangja volt az Alvin és a mókusok-ban).

Dinoszauroszok a filmből - New Yorkban a szerencsések már látták őket!

Dinoszauroszok a filmből – New Yorkban a szerencsések már látták őket!

A 3D vetítés után John Leguizamo elmesélte, hogyan találta ki figurája, Alex hangját: amikor megtudta, hogy az ősmadár maradványait eredetileg Mexikóban találták meg, furcsa spanyolos akcentust alakított ki, elkezdett hadarni, és igyekezett még viccesebbre venni a figurát. Justin Long (aki a film főhősének, Pacsinak a hangja) azt mondta, a felvétel volt élete legszórakoztatóbb időszaka.

Kistermetű ember vagyok, és nagyon élveztem, hogy egy több tonnás figurát szinkronizálhatok. Három hónapon át dolgoztunk. Amikor esténként kijöttem a stúdióból még egy pár percig hatalmasnak éreztem magam. Nem is értettem, hogy a szembejövők miért nem ijednek meg tőlem…

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

öt − egy =