Diana hercegné

> Filmrakat.hu | 2013. július 2. kedd

Diana Frances Spencer, azaz Lady Diana 1961. július 1-jén született Sandringhamben (Norfolk grófság, Anglia).

Hirdetés:
Diana hercegné életéről készült film főszerepében: Naomi Watts

Diana hercegné életéről készült film főszerepében: Naomi Watts

Ha nem szenved halálos balesetet, akkor a minden idők legnépszerűbb hercegnéje idén lett volna 52 éves. Ő volt az, akit mindenki szeretett, és tisztelt. Maga volt az elegancia, a kedvesség, aki rengeteg jótékonysági szervezetben tevékenykedett, és nagyon sokat tett világszerte a hátrányos helyzetű, háború sújtotta övezetekben élő emberekért, gyerekekért. A nép hercegnője volt (Tony Blair nevezte Dianat így a megemlékező beszédében). És közvetve ez a népszerűség vezetett a halálához.

A nép hercegnője volt mondta róla Tony Blair

A nép hercegnője volt mondta róla Tony Blair

Diana, a film

A Diana [+12] (hazai bemutató szeptember 19.) című film a Lady életének utolsó két évét öleli fel Naomi Watts főszereplésével. Az alkotás a magánembert mutatja be, valamint Diana hercegné állandó küzdelmét az életét megkeserítő sajtó érdeklődésével és titkos kapcsolatát a pakisztáni szívsebésszel, Dr Khannal, aki mellett Diana magára talált. Dr Khant a Lost sorozatból már jól ismert Naveen Andrews kelti életre.

Naomi Watts egy interjújában elmondta, hogy hatalmas kihívás, és megtiszteltetés volt számára a szerep, de ugyanakkor borzasztóan félt is Diana bőrébe bújni.

Diana a történelmünk része, egy hihetetlenül elbűvölő asszony, egy ikon, példakép. – tette hozzá az Oscar-jelölt színésznő.

Dr Khant a Lost sorozatból már jól ismert Naveen Andrews kelti életre.

Dr Khant a Lost sorozatból már jól ismert Naveen Andrews kelti életre.

Naomi azt is elárulta, hogy a film alkotói keresték meg a forgatókönyvvel, amit már első olvasásra nagyon megrázónak, hatásosnak talált, és képtelen volt a felkérésre nemet mondani. Szerepére való alapos felkészülés során a színésznő sok időt töltött Kensingtonban, és rengeteg olyan helyszínt, búvóhelyet is meglátogatott, ahol Diana megfordult, mint pl a Harbour Club, vagy a Beauchamp Place.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Diana hercegné - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhárom − tíz =