Derült égből fasírt 2. – a második fogás

> Filmrakat.hu | 2013. október 16. szerda
Hirdetés:
Olvasói értékelés: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Még nincs értékelés)

Természetesen 3D-ben élvezhetjük majd a mozikban, amint Flint Lockwood, halfalvai lakos és bohókás feltaláló (akinek egy korábbi találmánya miatt már fasírtviharok pusztították el az otthonát) ismét különös kalandba keveredik: ezúttal értelmes ételek közé utazik, hogy megmentse a világot. A film első részének alkotói kisütötték a lehetetlent: úgy mulattatták a gyerekeket, hogy a kamasz vagy felnőtt mozinézők számára is ínycsiklandozóak maradtak. A siker nem is maradt el: az eredeti film 240 millió dollár bevételt gyűjtött világszerte. Lássuk mileny a folytatás!

Csodálatos világ a Derült égből fasírt 2. című filmben

Csodálatos világ a Derült égből fasírt 2. című filmben

Derült égből fasírt 2. – a második fogás (+6)

2013 – színes, szinkronizált animációs film

Eredeti cím: Cloudy 2: Revenge of the Leftovers
Látvány: Justin Thompson.
Zene: Mark Mothersbaugh.
Írta: Judi & Ron Barrett, John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein.
Rendezte: Cody Cameron, Kris Pearn

Eredeti hangok: Bill Hader, Andy Samberg, Neil Patrick Harris, Anna Faris, James Caan.

Mozibemutató: 2013. október 31.
Magyarországon forgalmazza az InterCom.
Készülj fel: jön a nagy szájtáttás

Készülj fel: jön a nagy szájtátás

Derült égből fasírt 2. – a második fogás története dióhéjban

Halfalvát elborította az égből hulló étel – és mert lakói torkig vannak már a sok égi fogással, takarítókat szerződtetnek. A cég hamar jóllakik a feladattal: beszélő kovászos uborkák, emberlelkű eprek özönlötték el várost, és megjelenik egy hatalmas, sültkrumpli lábú sajtpók is.

A 2. fogásban visszatér az első rész összes kedvelt szereplője

A 2. fogásban visszatér az első rész összes kedvelt szereplője

A 2. fogásban visszatér az első rész összes kedvelt szereplője. A főhős természetesen ismét a bogaras, de jó szándékú feltaláló, Flint Lockwood (eredeti hang: Bill Hader) valamint hű szerelme a tévés időjáráslány (Anna Faris); de terítékre kerül Flint morc atyja (James Caan) valamint egy újabb beszélő majom.

Még Paul McCartney is szereti a fasírtot

És szeret együtt nevetni tízéves lányával. Ezek kellettek hozzá, hogy a Derült égből fasírt 2. részében benne legyen vadonatúj száma, új lemezének címadó dala, a New.

– Van egy rész a filmben, melyben a mi dilinyós tudósunk optimistán néz a jövőbe, úgy érzi, új kezdet, új kaland vár rá – mesélte Lia Vollack, a Sony Pictures zenei vezetője. – Amikor meghallottuk ezt a számot, tudtuk, hogy tökéletes: minden néző rögtön érteni, érezni fogja, miről van szó. És Sir McCartney-t egy percig sem kellett győzködni, hogy odaadja a jogokat. Szerencsére látta az első részt.

– A lányommal láttam az első részt, nagyon élveztem, és örülök, hogy a New benne lesz a folytatásban – tette ehhez hozzá Paul McCartney. – És fogadnék, hogy a lányom is nagyon büszke lesz rám.

Flint Lockwood, halfalvai lakos és bohókás feltaláló ismét különös kalandba keveredik

Flint Lockwood, halfalvai lakos és bohókás feltaláló ismét különös kalandba keveredik

A Förtelmes főnökök íróinak forgatókönyvéből készült a Derült égből fasírt folytatása – semmi kétség, a már bevált recept alapján nagyon vicces filmet főztek ki az alkotók.

Szinkronos előzetes

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Derült égből fasírt 2. – a második fogás - animációs | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*