Denzel Washington mesterlövész

By | 2014. szeptember 22. hétfő
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Denzel Washington és Antoine Fuqua rendező útjai A védelmező című filmnél keresztezték egymást és ha már így esett, folytatják a közös munkát, A hét mesterlövész remakejével.

Tizenkét évvel ezelőtt Denzel Washington Oscar-díjat kapott A kiképzés-ért, a rendezője, Antoine Fuqua pedig bekerült a Hollywoodban számon tartott A-kategóriájú mesterek közé. Azóta tervezgették az újabb közös munkát, és most, hogy elkészült A védelmező (18) (The Equalizer, hazai bemutató: szeptember 25.), tele vannak további tervekkel. Nemcsak e film folytatására készülnek, hanem A hét mesterlövész remake-jére is. Denzel Washington régi vágya, hogy egy westernben játszhasson.

De igazából nem ez köti össze kettejüket. Hanem a bunyó.

Mindketten lelkes amatőr bokszolók, és még a trénerük is ugyanaz. Mostanában, hogy A védelmező sajtóeseményei és bemutatói miatt sokat utaznak együtt, esténként együtt edzenek. És számukra a forgatás is küzdelem.

– Ha nincs dolgom a kamerák előtt, nem próbálok mindenkivel jópofizni – mondja Washington. – Félrevonulok, magamban üldögélek a traileremben. Olyan kritika nem létezik, hogy „közepes az alakítása, de mindenkivel nagyon jó fej volt a forgatáson.

A védelmező forgatásán

A védelmező forgatásán

 

– A forgatás nekem is bokszmeccs – teszi hozzá a rendező. – Ha már benn van az ember a ringben, akkor készen kell állnia bármire. Akár adom, akár kapom.

Valószínűleg nem véletlen, hogy Antoine Fuqua durva akciófilmekben a legjobb: és hogy szívesen dolgozik Denzel Washington-nal.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról

Rettegett a filmsztár, hogy meg kell híznia a szerep kedvéért

Winston Churchill szerepében Gary Oldman (A legsötétebb óra)
Nagyon örült Gary Oldman, amikor megkínálták Winston Churchill szerepével A legsötétebb óra című filmben, aztán...
Tovább

Még a telefonkönyvet is eljátszotta volna a rendező kedvéért a filmsztár

Kicsinyítés (2017) amerikai - Matt Damon
Szerencsére erre nem került sor, főképp, hogy Alexander Payne elsősorban a Kicsinyítés (Downsizing )című szatírájához...
Tovább

Star Wars: Az utolsó Jedik (2017) amerikai sci-fi, fantasy

Star Wars: Az utolsó Jedik (2017) amerikai sci-fi, fantasy
Hazai filmpremier: 2017. december 14. Yoda utolsó tanítványa Luke Skywalker olyan fékezhetetlen Erővel találkozik, amilyet...
Tovább