Denzel Washington ismét a gyengék védelmezője lesz

Szerző | 2015. május 4. hétfő
A védelmező - jelenetfotó (Denzel Washington)

Hirdetés:

A védelmező 1. – jelenetfotó

A külföldi hírportálok erősen valószínűsítik, hogy az első rész rendezője, Antoine Fuqua kapja A védelmező 2. rendezői székét is, egyelőre csak az a biztos, hogy Denzel Washington másodszor is megkapja Robert McCall, a visszavonult titkosügynök szerepét. Filmsztárok a Filmrakatban.

Denzel Washington 60 évesen sem hagyhatja abba a harcművészeti edzéseket: A védelmező (The Equalizer) készítői már az első rész bemutatója előtt azt nyilatkozták, hogy nem zárják ki a folytatást, de csak most vált hivatalossá: a visszavonult, magányos titkosügynök újra harcba fog szállni, hogy segítsen azon, aki bajban van. És ami a lényeg: az Oscar-díjas színész vállalja a szerepet. Az első részben Chloe Moretz-et mentette meg az orosz maffia karmai közül, és nem dolgozott rosszul. A film világszerte több mint 192 millió dollár bevételt hozott.

Bár Washington eredetileg nem kötelezte el magát, többször röppentek fel hírek a szerződésével kapcsolatban és végre megszületett amegállapodás. A kétszeres Oscar-díjas színész korábban még soha nem vállalt szerepet folytatásban: most azonban ő is, és valószínűleg a rendező Antoine Fuqua is elkötelezte magát.

A rendező és a színész nagyon összebarátkozhatott: valószínűleg zöld utat kap egy másik közös filmtervük is, A hét mesterlövész remake-je, mely még egy újratalálkozást tesz lehetővé. Abban a filmben ugyanis Ethan Hawke is szerepel majd, így a legendás Kiképzés mindhárom kulcsfigurája együtt fog benne dolgozni.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Denzel Washington ismét a gyengék védelmezője lesz - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhét − 11 =