Démonok között 2. (The Conjuring 2., amerikai horror film, 2016)

> Filmrakat.hu | 2016. május 31. kedd
Hirdetés:

Vera Farmiga és Patrick Wilson ismét a paranormális jelenségek nyomába ered! A vérfagyasztó horrorfilmek kedvelői egy igaz történet feldolgozását láthatják a mozikban. A Démonok között első része mindössze 20 millió dollárból készült és több mint 300 millió bevételt hozott az egész világon. James Wan rendező a Fűrész és az Insidious-sorozat beindítása valamint a Halálos iramban 7. után visszatér kedvenc horrorfilmjéhez.

Démonok között 2. (16)
színes, amerikai horror film, 2016, 133 perc

Eredeti cím: The Conjuring 2. Gyártó: New Line Cinema, Warner Bros.

Főszereplők: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Frances O’Connor.
Zene: Joseph Bishara Írta: Carey Hayes, Chad Hayes, James Wan.
Rendezte: James Wan.

Magyarországi bemutató: 2016. június 9. Magyarországon forgalmazza: InterCom.

Démonok között 2. plakát

Démonok között 2. – filmajánló

A paranormális esetek két világhírű kutatója, Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson és Vera Farmiga) valós, lejegyzett esetei között az egyik legmeghökkentőbb ez a történet. A páros ismét egy bajba került családon segít, és egy bajt okozó házat szeretne megtisztítani az ártó szellemektől.
Ezúttal Angliába hívják őket: egy négy gyerekét egyedül nevelő anya könyörög a démonűzők segítségéért: két lánya egyre furcsább jelenségeket tapasztal a vén házban. És ami eleinte játéknak tűnt, az nemsokára megállíthatatlan, borzasztó valósággá válik…

Jelenetfotók a filmből – képgaléria

  • Jelenetfotó 1
  • Jelenetfotó 2
  • Jelenetfotó 3

Démonok között 2. – filmelőzetes

Hirdetés:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenteképek, trailerek. Démonok között 2. (The Conjuring 2., amerikai horror film, 2016) - horror | Filmrakat.hu

One thought on “Démonok között 2. (The Conjuring 2., amerikai horror film, 2016)

  1. K2 The Highest

    NINCS BENNE SPOILER, OLVASS BELE BÁTRAN!

    Moziban néztem még kilencedikén… James Wan érti a dolgát basszameg.

    A film hangulatából és élvezhetőségéből némiképp elvett a moziközönség néhány nyomorékabb tagja, de hamar elcsendesedtek. Előszónak annyit, hogy megvan az új kedvencem. Az eddigi legparásabb, legijesztőbb és messze messze legdurvább kísértésének voltam tanúja. Az egyik gyengébb lelkületű hölgyemény az egyik keményebb jelenetnél el is hagyta a termet, a mögőttem ülő srác pedig nagyon valószínű, hogy sorozatosan összerosta magát, minden combosabb ijesztésnél rántott egyet az én ülésemen is, ami persze néha jobban megijesztett, mint maga a film. Az előző részhez képest most klasszisokkal durvább és jobb Jumpscarek érkeznek, néha már túlzóán erősek és sűrűk, van mikor a félelem már már elnyomja az élvezetet mert borzasztóan hosszú és kibaszott feszült a jelenet, bevallom férfiasan engem is megugrasztott a film párszor és a végén felállt a karomon a szőr is, annyira átjárt a para. A film teljesen más, mint az elődje, szinte azonnal beledobja a nézőt a sűrűjébe, azonnal ultrakeményen megdolgozza a lelket, tartottam is tőle, hogy ellőtte a puskaporát idejekorán, de nagyot tévedtem, utána következett a java. Sokszor olyan brutálisan látványosan és precízen volt megkoreografálva egy egy jelenet, hogy csak kapkodtam a fejem és bólogattam, mint mikor látványfilmet (Transformers) látok. A sztori igazi, megtörtént és hitelesített, egyház, rendőrség és számos tanú által, akik mai napig rettegve emlékeznek vissza az eseményekre. Az első részben akadt pár megválaszolatlan kérdés, amikre most pontos és érthető választ kapunk. Aki látta az elsőt és emlékszik mi volt 8 napig, s netalán érdekli az ok, okozati összefüggés, az most örülni fog. Vagy nem, nem túl emberbarát a válasz. Magát a sztorit nem írom körül mert a Hype megtette helyettem, aki pedig tudatlan, annak a film elején szöveges formában lesz egy gyors ismertető. A filmre kettő igazán rosszat tudok mondani… Az eleje nekem picit fura és gyors, de én szeretem a felvezetést, ez inkább az én saram. A másik a rengeteg Jumpscare. Nem is az a baj, hogy sok van, hanem, hogy gyakorlatilag erre épít a film és 80%-ban ezt kapjuk, ami engem zavart, valamint ez így 133 percen át kicsit tömény lehet sokaknak. Na jó rendben, még valami… A film vége, az ending, kicsit halvány, de élvezhető. Mindenképpen az idei év eddigi legjobb horrorfilmje, amit kötelező megtekinteni, csalódni nem fogtok benne. Jó filmezést!

Hozzászólás nem lehetséges.