Demóna

By | 2014. június 6. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Ha a Csipkerózsika meséhez egy gyönyörű, ám felettébb gonosz boszorkányt kellene találni, van-e jobb választás mint a titokzatos Angelina Jolie? A Disney szerint nincs. Demóna filmajánló a filmrakatban.

Demóna című film 1. jelenetképe a Filmrakat filmajánlóhoz

Demóna (+12)

2014 – színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy

Eredeti cím: Maleficent
Rendező: Robert Stromberg. Forgatókönyvíró: Paul Dini, Linda Woolverton. Zeneszerző: James Newton Howard. Operatőr: Dean Semler. Producer: Don Hahn, Joe Roth. Vágó: Richard Pearson

Szereplők: Angelina Jolie, Elle Fanning, Peter Capaldi, Sharlto Copley, Juno Temple

Hazai bemutató: 2014. június 5. Forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

Demona: csodálatos látványvilág, 3D

Demóna filmajánló

Csipkerózsika gonosza, Demóna (Maleficent) eddig ismeretlen történetét tárja elénk egy modern élőszereplős feldolgozásban. A gyönyörű és tiszta szívű fiatal lány, Demóna (Angelina Jolie) idilli körülmények közt nevelkedik egy békés erdei királyságban, egy nap azonban egy hadsereg szállja meg a környéket, megtörve a vidéken uralkodó harmóniát. Demóna azonban kiáll a népért, és a királyság legelhivatottabb védelmezője lesz. Nem sokkal később viszont könyörtelen árulás áldozatává válik, amelynek hatására addig tiszta szíve kővé változik. A lány és a megszálló király örököse közt ádáz küzdelem veszi kezdetét, Demóna pedig bosszúból megátkozza ellenfele újszülött kislányát, Csipkerózsikát. Ahogy a gyermek kezd felcseperedni, Demóna kénytelen rádöbbenni, Csipkerózsika kezében van a királyság békéjének és egyben talán saját boldogságának kulcsa is.

Főszerepben: Angelina Jolie

Demóna elátkozott online játékai a Disney-től itt érhetők el!

Új mozifilm előzetes – Demona:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kettő × kettő =