Delfin, kaland, szabadulás

- Filmrakat.hu | 2014. augusztus 29. péntek
Delfines kaland 2

Hirdetés:

Delfin, kaland, szabadulás

 

Ha egy mozifilm megtörtént eseten alapul, annak nem készülhet folytatása. Ez alapszabály. Alapszabály volt mostanáig. Mert a nagy sikerű, 2011-es Delfines kaland alkotói már a forgatást lezáró stábbulin azon kapták magukat, hogy nem tudják abbahagyni. A floridai óceánparton beteg delfinek mentésével foglalkozó Clearwater Akvárium ontja magából a sztorikat.

{adinserter 11}

– A forgatás végi buliról egyszer csak egy csomó vendég elrohant – meséli Ashley Judd, aki a második részben, a Delfines kaland 2.-ben (6) is játszik. – az Akvárium dolgozói kaptak egy hívást, hogy egy nagyon pici delfinborjú bajba került, és segíteni kell rajta. És hamarosan azon kaptuk magunkat, hogy az élet ebben a delfinkórházban úgy zajlik, mintha forgatókönyvírók írnák.

A Delfines kaland 2.-ben valóban minden megvan, ami egy az óceánban és környékén játszódó izgalmas filmhez kell: kisdelfin, veszély, szabadulás… az előző rész szereplői szinte kivétel nélkül visszatérnek, és néhány új, különleges figura is csatlakozik hozzájuk.

– És minél hihetetlenebb egy fordulat, annál fontosabb, hogy minden néző tudja: ez a kaland is az első képkockától az utolsóig igaz – teszi hozzá a film producere. – Csak szerencsére, olyan, mint egy film.

Delfines kaland 2 (Dolphin Tale 2), hazai bemutató: szeptember 25.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Delfin, kaland, szabadulás - Filmek | Filmrakat.hu