Deadpool (Deadpool, amerikai akciófantasy, 2016)

> Filmrakat.hu | 2016. január 23. szombat
Hirdetés:
Olvasói értékelés: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Még nincs értékelés)

A Deadpool című amerikai film egyszerre vicces és látványos, gonosz és különleges. A Ryan Reynolds főszereplésével készült új szuperhős-film szokatlan hangulatával válik ki a műfaj többi darabja közül.

Deadpool (16)
színes, szinkronizált amerikai akciófantasy, 106 perc

Eredeti cím: Deadpool Gyártó: Twentieth Century Fox

Főszereplők: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Gina Carano, Ed Skrein. Fényképezte: Ken Seng. Látvány: Sean Haworth. Howard Írta: Rhett Reese, Paul Wernick. Rendezte: Tim Miller

Magyarországi bemutató: 2016. február 11. Magyarországon forgalmazza: az InterCom.

Deadpool amerikai film

Deadpool – filmajánló

A szuperhősök korát éljük, de vár még néhány meglepetés. Wade Wilson (Ryan Reynolds) a különleges erőknél szolgált, azután zsoldos lett. Egy furcsa, alig legális kísérlet eredményeképpen a szervezete meghökkentő képességekre tett szert: hihetetlenül gyorsan meggyógyul, bármi baj éri.De nem ez az egyetlen fegyvere: őrült, gonosz humora is van – és nem fél használni.
Szupererős ember

A szupererős ember, aki a valóságból átlépett a hősök birodalmába, most élete legnehezebb háborújába indul: bosszút akar állni azon az emberen, aki egykor majdnem tönkretette őt.

Deadpool – filmelőzetes

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Deadpool (Deadpool, amerikai akciófantasy, 2016) - fantasy | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhat − 6 =