Dalra fakad a ritkán éneklő Cameron Diaz

By | 2014. november 21. péntek

Nem minden színésznek áll jól ha énekel. Tudja ezt Cameron Diaz is, aki hét éve énekelt utoljára filmben, most azonban ismét dalra fakad.
Cameron Diaz színésznő
A legtöbb színész nem szereti kétszer elsütni ugyanazt a poént. Cameron Diaz például 1997-ben énekelt utoljára kamera előtt, az Álljon meg a nászmenet! című romantikus vígjátékban.

Az a károgás volt az igazi énekhangom – nyilatkozta a színésznő, aki hamarosan újra dalra fakad: az Annie (Annie, hazai bemutató: 2015. január 22.) című családi vígjátékban. – De az Annie-ben igazán énekelnem kellett. Kénytelen voltam legalább annyit tréningezni, mint amikor egy akciófilm előtt karate-edzésekre járok. Ezúttal nem kornyikálhattam úgy, ahogy karaoke-zni szoktam.

A filmben egy 11 éves, nagyon tehetséges kislány Quvenzhané Wallis és Jamie Foxx a partnere. Utóbbival játszott már együtt: a Minden héten háború-ban, ahol az Oscar-díjas színész egy feltörekvő amerikai focistát játszott. És volt egy azóta legendássá vált jelenete Diazzal, amely meccs után az öltözőben játszódott. És Diaz vagy húsz mezítelen férfival volt kénytelen kezet fogni.

Az éneklés nehéz, de az a jelenet még nehezebb volt – nosztalgiázott egy tévéműsorban Foxx oldalán Diaz. – Nem tudtam, hova nézzek. A sok kézfogás után pedig rengeteg kézfertőtlenítőt kértem. Azt hiszem, nagyon zavarban lehettem…

Ha tetszik, jelezd nekünk: