Dakota Johnsont ismét Szürke karjaiba lökte E. L. James

> Filmrakat.hu | 2014. október 24. péntek
Hirdetés:

Dakota Johnson és Jamie Dornan egy parkban csókolózik A szürke ötven árnyalatának utóforgatásán. Erősödik a romantikus szál, vagy merészebb jeleneteket is felvesznek?

Végre kiderült, miért forgat újra Vancouverben A szürke ötven árnyalata stábja. A hivatalos forgatás már több mint fél éve befejeződött, mégis újabb jeleneteket vesznek fel a filmhez. A US Weekly szerint a film egyik producere, E. L. James ragaszkodott ahhoz, hogy kiegészítsék a már meglévő anyagot. E.L. James a szerzője a film alapjául szolgáló világhírű erotikus regénynek, és producerként komoly beleszólása van abba, milyen legyen az adaptáció.

A US Weekly arról számolt be, hogy a stáb egy vancouveri parkban olyan jelenetet forgatott, amelyben a két főszereplő, Dakota Johnson és Jamie Dornan csókolózik. Ez arra utal, hogy a történet romantikus szálát akarják megerősíteni – korábban a rajongók azt találgatták, hogy esetleg merészebb részeket akarnak hozzáforgatni a meglévő jelenetekhez, hogy az eredetileg visszafogottabbra vett filmváltozat közelebb álljon a regényhez.

A filmnek még mindig nincs korhatáros besorolása, bár a Fashion & Style magazin arra tippel, hogy hazájában az “R” kategóriába kerül, ami azt jelenti, hogy csak 17 éven felüliek ülhetnek majd be rá a moziba. Kérdés, hogy az utóforgatás megmarad a csókjelenetek felvételénél, vagy valami merészebb is történik Kanadában…

{adinserter 4}

A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey) hazai bemutató: 2015. február 12.

Dakota Johnson színésznő az E.L. James regényéből készült film egyik főszereplője

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Dakota Johnsont ismét Szürke karjaiba lökte E. L. James - Sztárhírek | Filmrakat.hu