Csökkent az iram – később mutatják be a filmet

> Filmrakat.hu | 2015. február 26. csütörtök
Halálos iramban 6: Vin Diesel és Paul Walker

Hirdetés:

Halálos iramban 6: Vin Diesel és Paul Walker

A Halálos iramban 7 arab világpremierjét azon egyszerű oknál fogva fújták le, hogy Vin Diesel – akinek nevével összefort a Furious franchise – és kedvese gyermeket vár. Kicsit később lesz tehát a film díszbemutatója és a cikkből az is kiderül, hogy nem az eredetileg tervezett helyszínen, Abu Dzabiban.

{adinserter 4}

Korábban a tar fejű színészt összehozták a Halálos iramban másik sztárjával, Michelle Rodriguezzel, most meg már a harmadik gyermekét várja Vin Diesel és párja, Paola Jimenez. Mivel a baba április elején érkezik, lefújták a Halálos iramban 7 Abu Dzabiban április 3-ára tervezett díszbemutatóját. Az Egyesült Arab Emirátusok fővárosában forgatták a film több látványos jelenetét, ezért tartották volna ott a világpremiert.

A megértő Universal stúdió április 1-jére tette át a bemutató időpontját, a helyszín pedig Los Angeles lesz, ami kényelmes és kézenfekvő egész Hollywood számára.

Paolának és Vinnek van egy hatéves kislánya, Hania és egy négyéves kisfia, Vincent. A szupersztár távol tartja a családját a nyilvánosságtól, a harmadik gyerek érkezésének híre sem tőle származik.

A Halálos iramban 7 (Fourius 7) hazai bemutatójának dátuma tudomásunk szerint nem változott: 2015. április 2.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Csökkent az iram – később mutatják be a filmet - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenkilenc − egy =