Csillagainkban a hiba

> Filmrakat.hu | 2014. május 17. szombat
Hirdetés:
Olvasói értékelés: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Még nincs értékelés)

A két rákbeteg kamasz barátságáról és szerelméről szóló, néhol vicces, néhol megható, gyorsan bestsellerré vált regény igazi színészi nagyágyúk segítségével került át a filmvászonra.
Csillagainkban a hiba jelenetfoto 1

Csillagainkban a hiba (+12)

2014 – színes amerikai romantikus film

Eredeti cím: The Fault in Our Stars

Főszereplők: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Willem Dafoe, Laura Dern. Fényképezte: Ben Richardson. Látvány: Milly Hughes. Írta: John Green, Scott Neustadter, Michael H. Weber. Rendezte: Josh Boone

Mozibemutató: 2014. június 5. Magyarországon forgalmazza az InterCom.

Csillagainkban a hiba jelenetfoto 3

Hazel Grace (Shailene Woodley) és Gus (Ansel Elgort) kamaszok, és sok mindenben hasonlítanak egymásra: a furcsát jobban szeretik az átlagosnál, ötletesen, szellemesen, felelőtlenül akarnak élni, és vonakodva, de beletörődnek, hogy az egymás iránt érzett szerelmük egészen új, különös utakra sodorja őket.

Csillagainkban a hiba jelenetfoto 4

Kapcsolatuk rendkívüli. Többek között azért, mert a súlyos rákbetegek önsegítő csoportjában ismerkednek meg; a lány elválaszthatatlan társa egy vontatható kis oxigénpalack, a srácnak pedig már amputálni kellett a lábát.
Viharos szenvedélyeik elválaszthatatlanok attól a tudástól, hogy csak a szerelmük tart örökké – ők nem.

{adinserter 11}

Csillagainkban a hiba jelenetfoto 2

A 2012-es év egyik legnagyobb nemzetközi könyvsikerének filmváltozatában az új, fiatal sztár, Shailene Woodley játssza a főszerepet.

Előzetes:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Csillagainkban a hiba - romantikus | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*