Csak a szülők meg ne lássák!

> Filmrakat.hu | 2014. augusztus 13. szerda
Hirdetés:

Ki szeretné, ha a szülei végignéznék amint szexel valakivel? Szinte természetes, hogy eltiltotta szüleit a filmjétől A szürke ötven árnyalata sztárja.

Dakota Johnson

Dakota Johnson szülei elől eldugná az erotikus jeleneteket

Melanie Griffth és Don Johnson nem nézhetik meg A szürke ötven árnyalatát, mert a lányuk megtiltotta nekik. Dakota Johnson ugyanis az erotikus film női főszereplője, és nem szeretné, ha a szülei pironkodnának a szexjelenetek láttán.

{adinserter 11}

“Dakota azt mondta, szó sem lehet róla, hogy megnézzük, és mi ehhez tartjuk magunkat – mesélte Melanie Griffith. – Elmentem azért a forgatásra, amikor a “normális” jeleneteket vették fel, és elégedett voltam azzal, amit láttam. Dakota nagyszerű, de nem azért, mert színészcsaládba született, és örökölte a tehetséget, hanem mert túl tud szárnyalni mindannyiunkat.”

Az Oscar-jelölt Melanie Griffith ezzel arra célzott, hogy Dakotának már a nagymamája is nagy hollywoodi sztár: a most 84 éves Tippi Hedren, Alfred Hitchcock Madarak című klasszikusának főszereplője.

A szürke ötven árnyalata(Fifty Shades of Grey) hazai bemutatója 2015. február 12-én, Valentin napon lesz.

{adinserter 16}

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Csak a szülők meg ne lássák! - Sztárhírek | Filmrakat.hu