Creed: Apolló fia (2015) amerikai film

Szerző | 2015. december 16. szerda
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Ki ne ismerné Rocky történetét? A legendás boxoló egyik legnagyobb ellenfelének mentora lesz ebben a 2016-ban bemutatásra kerülő filmben. A történet főszereplője, az eredeti szériából ismert Apollo Creed fia Adonis lesz, aki szeretne apja nyomdokaiba lépni és ehhez Rocky segítségét kéri, aki elvállalja, hogy felkészíti a fiút. Sylvester Stallone ismét Rocky Balboa bőrébe bújik, hogy a legendás sorozat egy újabb fejezetét mutassa be a nézőknek.

Hirdetés:

Creed: Apollo fia (12)
amerikai sportfilm, 2015

Gyártó: METRO-GOLDWYN-MAYER (MGM)

Szereplők:  Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson
Rendező:  Ryan Coogler Producerek: Robert Chartoff, William Chartoff, Sylvester Stallone Executive Producerek: Nicolas Stern Forgatókönyv: Aaron Covington, Ryan Coogler

Hazai bemutató: 2016. január 21. Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary.

Creed: Apollo fia film

Creed: Apollo fia – filmajánló

A film főszereplője Adonis Johnson (Jordan) soha nem ismerhette világhírű apját, a nehézsúlyú bajnok Apollo Creedet, aki még az ő születése előtt meghalt. Tagadhatatlan azonban, hogy a box a vérében van, ezért Adonis Philadelphiába utazik, ahol Apollo Creed legendás meccsét vívta az akkor még feltörekvő Rocky Balboa-val. A városba érkezve Adonis megkeresi Rocky-t és arra kéri, hogy legyen az edzője. Bár Rocky ragaszkodik hozzá, hogy ő már visszavonult, meglátja Adonisban egykori riválisa, majd későbbi jóbarátja Apollo erejét és elszántságát. Beleegyezik, hogy a fiatal boxolót a szárnyai alá vegye, még úgy is, hogy az egykori bajnok egy sokkal halálosabb ellenféllel küzd, mint akikkel valaha farkasszemet nézett a ringben. Rocky-val a háta mögött Adonisnak hamarosan lehetősége nyílik megküzdeni a bajnoki címért, a kérdés annyi, hogy képes lesz-e igazi harcossá változni, mire eljön a nagy összecsapás ideje.

A Creed: Apollo fia című filmben olyan nevek tűnnek fel, mint Tessa Thompson, akit nálunk a Grace klinika című sorozatból ismerhetnek a mozirajongók. Ő Biancát, egy philadelphiai énekesnőt alakít, akit gyengéd szálak fűznek Adonishoz. Phylicia Rashad az Acélmagnóliákból lehet ismerős, ő alakítja Mary Anne Creedet, Apollo özvegyét. A rendező Ryan Coogler Aaron Covingtonnal közösen írta a forgatókönyvet, míg a producer teendőket Irwin Winkler, Robert Chartoff, Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler, Kevin King-Templeton és Sylvester Stallone látták el. A film vezető operatőre az a Maryise Alberti volt, aki a Mickey Rourke főszereplésével forgatott dráma, A pankrátor látványvilágáért is felelt.

Creed: Apollo fia feliratos trailer

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Creed: Apolló fia (2015) amerikai film - akció | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 × három =