Clooney névre? Nincs asztal!

> Filmrakat.hu | 2015. március 6. péntek
Hirdetés:

George Clooney színészGeorge Clooney megtapasztalhatta, hogy a vele sincs semmiféle kivételezés! Főleg olyan helyen, ahol mindennaposak a hollywoodi szupersztárok. Sztárhírek a Filmrakatban.

{adinserter 4}

Nem kapott asztalt George Clooney és felesége, Amal egy menő New York-i étteremben. A Carbone olasz konyhájáról híres és rendkívül népszerű, ez volt az oka, hogy a celebpáros sem este fél kilencre, sem fél tízre nem foglalhatott asztalt. Végül azt a megoldást választották, hogy délután mentek a Greenwich Village-ben található vendéglátóipari egységbe. Minderről a brit The Independent adott hírt, hozzátéve, hogy az étterem valószínűleg tudatos marketinges megfontolásból volt ilyen szigorú: a felkapott New York-i éttermek tele vannak celebekkel, ezért úgy lehet kitűnni az átlagból, ha egy hírességgel nem tesznek kivételt.

George Clooney nemrég fejezte be a Hail, Caesar! című filmet, amelyben egy hollywoodi ügynököt alakít, aki a sztárok útját egyengeti az ötvenes években. Az álomgyár alighanem megkapja a magáét a produkcióban, mert a vitriolos humorú Coen-fivérek jegyzik. Igazi sztárparádét vonultatnak fel: Clooney mellett Ralp Fiennes, Scarlett Johansson, Tilda Swinton és Channing Tatum is fontos szerepet kapott, de beköszön a szebb napokat látott Christopher Lambert és Dolph Lundgren veterán akcióhős is.

{adinserter 16}

Hirdetés:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenteképek, trailerek. Clooney névre? Nincs asztal! - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*