Chris Columbus már készül 2015-re

By | 2014. július 30. szerda
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Chris Columbus rendező két nagy dobással készül 2015-re: az egyik a Mrs. Doubtfire 2. része (az első Robin Williemssel Oscar-díjat kapott!), a másik a digitális all-star csapatot felvonultató Pixels lesz. Utóbbiban filmsztárok serege veszi fel a harcot az űrlények ellen…

Cris Columbus egyik nagy dobása lesz: Pixels
A Sony Pictures Entertainmentnek sikerült megállapodnia sok ikonikus videójáték gyártójával, ezért valóságos digitális all-star csapatot sikerült összehozni a Pixels című filmben.

Együtt lesz látható a moziban PAC-MAN, Donkey Kong, Centipede®, Galaga, Frogger, Q*bert és a Space Invaders. Persze nem pixelekből álló sztárok is szerepelnek a filmben, a hús-vér főszerepeket Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklage, Josh Gad és Brian Cox alakítja, a rendező Chris Columbus. Ennyi világsztár közös célja pedig mi más lehetne, mint a Föld megmentése?

A Pixels (munkacím, tervezett hazai bemutató: 2015. nyara) című filmben űrlények félreértik a klasszikus videójátékok felvételeit, és hadüzenetnek értelmezik őket. Megtámadják a bolygónkat, Will Cooper elnöknek – akit Kevin James játszik – nincs más választása, mint segítségül hívni gyerekkori legjobb barátját, a ’80-as évek videójátékainak bajnokát, az Adam Sandler alakította Sam Brennert. Összeállítják a harcedzett videójátékosokból álló elitalakulatot, amelynek tagja lesz többek közt Dinklage és Gad, és felveszik a harcot az idegen lényekkel.

Chris Columbus szerint „kitalált videójátékokkal semmi értelme nem lett volna belevágni ebbe a filmbe. A digitális hőseink ugyanakkora sztárok, ugyanolyan nagy szerepük van és ugyanúgy nem pótolhatók, mint Adam, Kevin vagy Michelle.”

Ha tetszik, jelezd nekünk: