Chloe Grace Moretz, a Kick-Ass 2 tinisztárja

> Filmrakat.hu | 2013. július 13. szombat
Hirdetés:

Közös filmet szeretne Ryan Gosslinggal készíteni Chloe Grace Moretz, a Kick-Ass 2 (hazai bemutató: 2013. augusztus 22.) tinisztárja.
{adinserter 16}
A filmmel kapcsolatos hír, hogy megmarad az eredeti cím, tehát ugyanezzel a címmel kerül a magyarországi mozikba. (Korábban: Ha/Ver 2-ként harangoztuk be, a forgalmazó azonban módosította az eredeti elképzelést.)

Chloe Grace Moretz a Kick-Ass 2 sztárja: konkrét elképzelésekkel

Chloe Grace Moretz a Kick-Ass 2 sztárja: konkrét elképzelésekkel

Chloe Grace Moretz konkrét elképzelésekkel

Még csak 16 éves Chloe Grace Moretz, de felnőttként, konkrét elképzelésekkel tárgyal a stúdiófőnökökkel, és keményen megvédi az érdekeit. Nem ilyen határozott azonban, ha a szív dolgairól van szó. Nehezen barátkozik a fiúkkal, mert attól tart, hogy kihasználják.

Folyton azt figyelem, nem akarnak-e átverni – mondja Chloe. – Lehet, hogy valaki csak azért közeledik hozzám, mert híres vagyok? Folyton ez jár a fejemben, mert rettegek attól, hogy kihasználnak.

Hit Girlt, a szuperhős-jelmezbe bújt igazságosztót alakítja a Kick-Ass 2-ben

Hit Girlt, a szuperhős-jelmezbe bújt igazságosztót alakítja a Kick-Ass 2-ben

A fiatal színésznőnek, aki Hit Girlt, a szuperhős-jelmezbe bújt igazságosztót alakítja a Kick-Ass 2-ben, nincs szerepálma, de arról határozott elképzelése van, kivel szeretne forgatni.

Muszáj lesz Ryan Goslinggal közös filmet készítenem, mert a barátaim borzasztóan örülnének neki – tréfálkozik Chloe.

Hirdetés:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenteképek, trailerek. Chloe Grace Moretz, a Kick-Ass 2 tinisztárja - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*