Charlize Theron: 40 felé is kirobbanó formában

> Filmrakat.hu | 2015. május 1. péntek

Charlize Theron: negyven felé is kirobbanó formábanCharlize Theron színésznőt hamarosan láthatjuk a legújabb Mad Max filmben, ahol nem épp azzal tűnik ki, hogy 40 felé még mindig mennyire gyönyörű. Pedig nagyon jól tartja magát a filmsztár, úgy tűnik nem hajlandó öregedni! Filmsztárok a Filmrakatban.

Hirdetés:

{adinserter 4}

A Mad Max alkotói bebizonyítják, hogy az idő hiába múlik: a világvége után a végtelen sivatagban autózó magányos hős története egyre frissebb. Az 1979-ben Mel Gibson-t a világhírbe röpítő film most Tom Hardy-val és Charlize Theron-nal születik újjá: a Mad Max – A harag útja (16) elképesztően 21. századi tempót és látványvilágot ígér.

Úgyhogy a filmben Furiosát, a film 16 keréken gördülő, mozgó acélerődítményét vezető, bionikus karral felszerelt hősnőjét játszó Theron sem hajlandó öregedni. A színésznő nemsokára negyven lesz, és gyönyörű. De a gondolkodása egyre érettebb.

Tíz évvel ezelőtt még én is úgy gondoltam, hogy a nő vágott virág, és hamar hervad – nyilatkozta a W magazinnak, amely merész fotósorozatot is közöl róla. – De most már látom, hogy minden kort érdemes ünnepelni. Csak a húszévesek tojnak be az koruktól. Azt üzenem nekik: nem kell minden szülinapon bánatukban meginni egy üveg chardonnayt. A negyven is menő.

A Mad Max – A harag útja nézői egész egyértelmű bizonyítékot kapnak: egy 39 éves nő nagyon menő tud lenni.

Charlize Theronról legutóbb a Hófehér és a vadász című fantasy folytatása kapcsán olvashattak magazinunkban.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Charlize Theron: 40 felé is kirobbanó formában - Sztárhírek | Filmrakat.hu