Charlie a trágár mackó vagy Ted?

> Filmrakat.hu | 2014. július 19. szombat

Lehet hogy nem Ted az egyetlen trágár, részeges, narkós mackó az amerikai média történetében? Hamarosan kiderülhet – a bíróságon!
Ted és Seth

Hirdetés:

Bár a Ted című vígjáték már két éve bombasikernek bizonyult, valakiknek pont most jutott eszébe, hogy plágium miatt bepereljék a film alkotóját, Seth MacFarlane-t, a Universal stúdiót és a Media Rights Capitalt. A Bengal Mangle Productions (BMP) állítása szerint Ted, az iszákos és trágár mackó az ő agyszüleményük jogosulatlan másolata. A BMP ugyanis korábban közzétett az interneten egy rajzfilmsorozatot Charlie the Abusive Teddy (Charlie, a trágár/erőszakos mackó) címmel.

{adinserter 11}

A rajzfilmes Charlie-nak a filmbeli Ted kiköpött mása mind külsőre, mind viselkedésében. A peres beadvány részletesen felsorolja, hogy a 2009-ben és 2010-ben publikált webes sorozatban Charlie ugyanúgy egész nap a kanapén ücsörög, káromkodik és vedel, illetve molesztálja a hölgyeket, mint a filmben, vagyis szerintük MacFarlane-ék nemcsak magát a karaktert lopták el, hanem a poénok jó részét is.

Seth MacFarlane - a legbénább alak a környéken

Seth MacFarlane – a legbénább alak a környéken

A rendező és a stúdió egyelőre nem kommentálták a per megindítását, amelynek időzítése nem lehet teljesen véletlen: a Ted 2 forgatása hamarosan kezdődik Bostonban, tehát a bírósági történetnek lesz még folytatása. A Ted 2 főszereplői Mark Wahlberg és Amanda Seyfried.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Charlie a trágár mackó vagy Ted? - Filmek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

11 − három =