Channing Tatum kétszeres apa lett

By | 2013. június 7. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Nem csak táncos, modell és színész Channing Tatum, hanem most már az élet egyik legfontosabb szerepét is el kell játszania, hiszen 2013. május 31-én Londonban megszületett első gyermeke, aki a szüleitől az Everly Tatum nevet kapta.

Tatum felesége, a gyönyörű Jenna Dewan is színésznő. A pár 2008-ban ismerkedett meg a Step Up forgatásán, és még abban az évben egy Hawaii nyaraláson eljegyezték egymást. Az ifjú apa a People magazinnak elmondta, hogy egy csomó gyereket szeretne, de elismerte,hogy ez nem csak rajta múlik.

Az elnök végveszélyben. Channing Tatum a gyermekéért aggódó apa.

Az elnök végveszélyben. Channing Tatum a gyermekéért aggódó apa.

Az első, ami az eszembe jutott az a három, de egyenlőre csak azt szeretném, hogy ez az egy egészséges legyen, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz majd utána.

Apa a filmen is

Új filmjében Channing Tatum azért keveredik egész világot megrázó csatába a Fehér Házat elfoglaló fegyveresekkel, mert a kamaszlányát akarja megmenteni. Roland Emmerich akció filmje, Az elnök végveszélyben [+12] (White House Down, hazai bemutató: augusztus 29.) egy a valóságban szerencsére elképzelhetetlen helyzetről szól: arról, ahogy egy terroristacsoport elfoglalja, és lerombolja az USA elnökének mindenütt jól ismert otthonát. Az elnök (Jamie Foxx) egyetlen – kéretlen – segítője a Házban ragadt Tatum apuka, aki a lányáért jött.

Mellékhatások: egyetemet végzett, értelmiségit kell eljátszania Tatumnak.

Mellékhatások: egyetemet végzett, értelmiségit kell eljátszania Tatumnak.

A 33 éves színész Everly születése óta talán még jobban megértheti az általa alakított, a gyermekét féltő apa tetteit. A születés után a twitteren tették közzé feleségével gyermekük születéséről a hírt, aztán rajongóik és barátaik azt is figyelhették, hogy ki miképpen reagál a bejelentésre. Az egyik leggyorsabb Jamie Foxx volt:

Isten hozott a világban, kis Tatum” – írta.

Channing Tatum tehát kétszeres apa lett a közelmúltban: a hamarosan bemutatandó filmjében és most már az életben is van gyermeke!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 × 4 =

Címlapról

Rettegett a filmsztár, hogy meg kell híznia a szerep kedvéért

Winston Churchill szerepében Gary Oldman (A legsötétebb óra)
Nagyon örült Gary Oldman, amikor megkínálták Winston Churchill szerepével A legsötétebb óra című filmben, aztán...
Tovább

Még a telefonkönyvet is eljátszotta volna a rendező kedvéért a filmsztár

Kicsinyítés (2017) amerikai - Matt Damon
Szerencsére erre nem került sor, főképp, hogy Alexander Payne elsősorban a Kicsinyítés (Downsizing )című szatírájához...
Tovább

Star Wars: Az utolsó Jedik (2017) amerikai sci-fi, fantasy

Star Wars: Az utolsó Jedik (2017) amerikai sci-fi, fantasy
Hazai filmpremier: 2017. december 14. Yoda utolsó tanítványa Luke Skywalker olyan fékezhetetlen Erővel találkozik, amilyet...
Tovább