Carla Gugino egy szál lepedőben

By | 2015. május 30. szombat
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Törésvonal katasztrófafilm női főszereplője Carla Gugino | FilmrakatA Törésvonal című katasztrófafilm női főszerepét Carla Gugino alakítja, akinek személyes tapasztalata van arról, milyen érzés amikor a talpa alatt mozog a föld.

A Törésvonal (San Andreas) alaposan megrázza a hétvégén az amerikai mozis világot: a piaci elemzők szerint legalább 40 millió dollár bevételre számíthat a 3777 vetítőteremben műsorra kerülő, Dwayne Johnson főszereplésével készült akciófilm, melyben elképesztő földrengéssorozat és szökőár pusztítja el San Franciscót és környékét.

A filmben nemcsak a Szikla, hanem a válófélben lévő feleségét alakító Carla Gugino és az összes szereplő túlél néhány nagyon látványos kalandot – és persze egyikük sem tudja, a valóságban hogyan reagálnának egy ilyen katasztrófára. Kivéve Guginót.

A keddi Los Angeles-i bemutatón a szép színésznő azt mesélte az újságíróknak, hogy ő súlyos leckét vitt magával az 1994-es northridge-i földrengésből: „ne aludj meztelenül”.

A barátomnál laktam akkoriban – idézte fel a nehéz pillanatot a színésznő. – Meztelenül aludtam. Az első rengésre felriadtam, de rögtön halálra is rémültem. És nem találtam a ruhámat. Végül valami lepedőbe csavarva rohantam ki az épületből… nem kívánom senkinek ezt az élményt.

Carla Gugino az elmúlt években elsősorban tv-sorozatokban volt látható (pl: A törvény embere, Új lány, stb.), idén azonban a Törésvonal mellett további két filmben is szerepel. Az Almost Heroes 3D című animációs filmben a hangját kölcsönzi az egyik szereplőnek, a The Swinging Lanterns Stories című alkotásban pedig főszereplőként láthatjuk majd.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenöt + 9 =

Címlapról

Filmelőzetes: Szabadulószoba

Szabdulószoba trailer
Tyler 30. születésnapjára egy nem mindennapi ajándékot kap barátnőjétől: belépőt egy rejtélyes szabadulószobába! A filmelőzetes...
Tovább

Kicsinyítés (2017) amerikai film

Kicsinyítés (2017) amerikai film
Hazai filmpremier: 2018. január 11. A túlnépesedés problémájára remek megoldást dolgoztak ki a tudósok: le...
Tovább

24 óra a halálig (2017) amerikai akció thriller

24 óra a halálig (2017) amerikai akció thriller
Hazai filmpremier: 2017. december 21. Elvették a fiát és a feleségét, tudja, hogy hamarosan meg...
Tovább