Cameron Diaz: szexjelenet hármasban

> Filmrakat.hu | 2014. július 1. kedd

Cameron Diaz és Jason Segel nyíltan beszélnek a közösen forgatott szexjelenet kulisszatitkairól. Felesleges is lenne titkolózni : hamarosan az egész világ elé kerül a Szexvideó.

Hirdetés:
Szexvideó jelenetfoto (1)

Hányan vannak a szobában? Diaz, Segel és…

A színésznőről nemrég egy fiatalkori pucér videót árultak a neten, na az korántsem volt vicces…

{adinserter 11}

Cameron Diaz és Jason Segel nem volt zavarban, amikor nyilvánosságra került közös pikáns videójuk. Sőt, a két színész büszkén vonult a vörös szőnyegen a bemutatón. Az ő Szexvideójuk (+16) ugyanis más: ezt mindkettőjük tudtával készült, és nem kiszivárogtatták, hanem kimondottan a közönségnek szánták.

Amikor a szexjelenet elérhetővé vált az interneten

Amikor a szexjelenet elérhetővé vált az interneten

A vígjátékban Diaz és Segel egy 14 éve együtt élő házaspárt alakít, akik a mindennapi problémáktól kifulladóban lévő kapcsolatukat egy merész videóval akarják feldobni. A közösségi média korában azonban kiszámíthatatlan, hogy egy szigorúan magánhasználatra készült filmecskét ki mindenki fog majd élvezettel bámulni.

A két színésznek nem ez az első közös filmje, igaz, korábban még nem kerültek ilyen közel egymáshoz a vásznon.

„Ezután a forgatás után elmondhatjuk, hogy igazán alaposan megismertük egymást” – mondta nevetve Diaz. Segel hozzátette: „Egy vígjátéknál egyetlen szempont van: legyen olyan vicces, amilyen csak lehet. Ez pedig azt is jelenti, hogy félre kell tenni a büszkeségünket, nem szemérmeskedhetünk.”

Cameron Diaz a Szexvideó bemutatóján Barcelonában

Cameron Diaz a Szexvideó bemutatóján Barcelonában

A mozivásznakon világszerte milliók fogják látni az intim pillanatokat, ennek ellenére a forgatáson csak az lehetett jelen a szexjelenetek forgatásán, akinek muszáj volt. És ez mindössze három embert jelentett.

„A szexvideó forgatásán a kamerát a rendező, Jake Kasdan kezelte, ezért csak mi hárman voltunk a szobában – mesélte Segel. – Ettől biztonságban éreztük magunkat Cameronnal. Mindketten sokat forgattunk már, profik vagyunk, mégis zavaró lett volna, ha mikrofonosok, világosítók és sminkesek vesznek minket körül.”

Cameron Diaz és Jason Segel szexjelenetét 2014. július 31-től láthatjuk a hazai mozikban, a Szexvideó című filmben!

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Cameron Diaz: szexjelenet hármasban - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 × egy =