Burkoltan erotikus a hivatalos weboldal

> Filmrakat.hu | 2013. május 3. péntek

Lars von Trier dán filmrendező Nymphomaniac című új erotikus filmjének elindult a nemzetközi reklámkampánya. A cikkben bemutatjuk, hogyan lehet előcsalogatni a weboldal titkos információját!

Hirdetés:

Erotikus film nyolc epizódban elmesélve

Lars von Trier két részesre tervezett mozijában nyolc epizódban meséli el egy nő nimfománná válását. A film igazi sztárparádét vonultat fel, a Nymphomaniac-ban szerepelni fog többek között Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Uma Thurman, Willem Dafoe, Udo Kier, Jean-Marc Barr, és Caroline Goodall is. A régóta várt mozit folyamatosan találgatások veszik körül az erotikus tartalma miatt.

Nymphomaniac-2

Nymphomaniac – erotikus mozi

A dán rendező legutóbbi, Melankólia című drámája a rangos filmfesztiválon Arany Pálmát nyert, és megkapta az év legjobb európai filmjének járó Európa Filmdíjat is. A Nymphomaniac magyarországi forgalmazója a Vertigo Média. A tervezett magyarországi mozibemutató – a nemzetközi premierekkel egy időben – késő ősszel várható, a Nymphomaniac Magyarországon két részben kerül forgalmazásra.

Erotikus töltet a weboldalnak

Legalábbis ez a vélemény az ötletes weboldalról, aminek fotója látható a cikkben. A honlap címe: http://www.nymphomaniacthemovie.com, melyhez egy hivatalos Facebook oldal is tartozik, melynek első bejegyzésével (https://www.facebook.com/NymphomaniacTheMovie) elindult a film marketingkampánya.

Nymphomaniac weboldal nyitóképe. Az erotikus töltet egyértelmű.

Nymphomaniac weboldal nyitóképe. Az erotikus töltet egyértelmű.

Intimitás és obszcenitás

A nemzetközi sales, TrustNordisk sajtóközleménye szerint a következő nyolc hónapban minden részletre kiterjedő, meghökkentő kampányt folytatnak a dán kultrendező legújabb (kétrészes) mozijának promótálására. A forgalmazók számára az idei Berlinalen tartott prezentáció alapján kétségünk sincs afelől, hogy már a bemutató előtt állandó beszédtémát fog nyújtani Trier új produkciója. A kampányban a tervek szerint az intimitás és obszcenitás a legegyszerűbb formákban fog megjelenni.

A weboldal trükkje

Ha a hivatalos weboldalon az egeret a honlap közepén látható alak fölé viszi, majd az egérgörgővel elkezdi nagyítani a képet, akkor előtűnik egy újabb fontos információ.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Burkoltan erotikus a hivatalos weboldal - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kettő × négy =