Brooklyn (Brooklyn, amerikai romantikus film, 2016)

> Filmrakat.hu | 2016. január 25. hétfő
Hirdetés:

A Brooklyn egy fiatal ír lány kontinenseken átívelő szerelmeinek története. Megható, magával ragadó szép film kiváló színészekkel és egy elmúlt kor látványos, részletekben gazdag felidézésével. A film megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott.

Brooklyn (12)
színes, szinkronizált amerikai romantikus film, 2016, 111 perc

Eredeti cím: Brooklyn Gyártó: Twentieth Century Fox

Főszereplők: Saoirse Ronan, Domhnall Gleeson, Jim Broadbent, Julie Walters. Fényképezte: Yves Bélanger. Zene: Michael Brook Látvány: François Séguin Howard. Írta: Colm Tóibín, Nick Hornby. Rendezte: John Crowley

Magyarországi bemutató: 2016. február 04. Magyarországon forgalmazza: az InterCom.
Brooklyn film

Brooklyn – filmajánló

Eilis (Saoirse Ronan) többre vágyik, mint annyi jutott neki. Elhagyja hát az anyai otthont, és Írországból New Yorkba költözik. 1950-ben ez egy magányos, kíváncsi lány számára ez olyan, mintha egy másik bolygóra került volna. Hamar magával is ragadja a nagyváros forgataga, és a honvágyat gyorsan legyőz egy mindent elsöprő szerelem.
Brooklyn film plakátja
Ám nem ilyen egyszerű új életet kezdeni. A lány régi élete nem tűnik el nyomtalanul, és Eilis hamarosan válaszút előtt találja magát: választania kell két világ és két élet között.

Brooklyn – filmelőzetes

Hirdetés:

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenteképek, trailerek. Brooklyn (Brooklyn, amerikai romantikus film, 2016) - dráma | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*