A bosszú célpontja egy Királyölő!

> Filmrakat.hu | 2014. április 25. péntek

Nikolaj Coster-Waldau dán színész a Trónok harca „Királyölőjeként” vált világhírűvé, most bosszúszomjas nőkkel gyűlt meg a baja…

Hirdetés:
A hűtlen férfi (Nikolaj Coster-Waldau)

A hűtlen férfi (Nikolaj Coster-Waldau) és Diaz kisasszony.

Nikolaj Coster-Waldau dán színészként kezdte a pályáját, huszonévesen települt át az Egyesült Államokba, és a Trónok harca „Királyölőjeként” vált világhírűvé. És most még nagyobb csatába indult. Ő legalább is így látja.

A jóképű színész ugyanis A csajok bosszúja (16) (The Other Woman, hazai bemutató: április 24.) férfi főszereplője. Ő játssza azt a pasast, aki – a vígjáték elején – a férfiálmok valóra váltójaként él: hűséges, odaadó, figyelmes szeretője egy dögös nőnek. Meg még egynek. Meg még egynek… míg aztán a nők (akiket Cameron Diaz, Kate Upton és Leslie Mann alakít) rá nem jönnek, hogy átverik őket, össze nem fognak és vissza nem vágnak.

– Az igazi nagy csaták A csajok bosszújá-ban vannak, nem a Trónok harcá-ban – nyilatkozta erről a színész. – Ezek a nők külön-külön ártalmatlanok és izgalmasak, de amikor összefognak egy férfi ellen, nagyon ötletesek és nagyon veszélyesek.

Diaz, Upton és Mann igazából nem érzi, hogy veszélyes volna: amikor egy újságíró a Coster-Waldau-val közös munka során szerzett élményekről kérdezte őket, mindannyiak közös a csókjeleneteikről kezdtek beszélni.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. A bosszú célpontja egy Királyölő! - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

3 + tizenkettő =