Birdman (2015) amerikai vígjáték

Szerző | 2014. november 20. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Birdman, avagy a mellőzés meglepő ereje (2015) amerikai vígjáték. Egy korosodó legendás sztár (Michael Keaton), egy korábban mindenki által csodált madárember ismét a reflektorfénybe szeretne kerülni. Mozifilmek a Filmrakatban.

Hirdetés:

Frissítés: 2015-ben Oscar-díjat nyert a legjobb film, a legjobb rendező, a legjobb forgatókönyv és a legjobb operatőr kategóriában!

Birdman, avagy a mellőzés meglepő ereje (2015) amerikai vígjáték

Birdman, avagy a mellőzés meglepő ereje (+12)
amerikai vígjáték – 2015

Eredeti cím: Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)
Főszereplők: Michael Keaton, Emma Stone, Edward Norton, Naomi Watts, Zach Galifianikis, Amy Ryan. Fényképezte: Emmanuel Lubezki. Zene: Antonio Sanchez. Látvány: Kevin Thompson. Írta: Alejandro González Iñarrritu, Nicolás Giacobone, Alexander Dinelaris, Armando Bo.
Rendezte: Alejandro González Iñarritu

Mozibemutató: 2015. január 15. Forgalmazza az InterCom.

Egy korosodó legendás sztár (Michael Keaton).Photo by Atsushi Nishijima. Copyright © 2014 Twentieth Century Fox.

Egy korosodó legendás sztár (Michael Keaton). Photo by Atsushi Nishijima. Copyright © 2014 Twentieth Century Fox.

Birdman, avagy a mellőzés meglepő ereje – filmajánló

Sztárnak lenni nehéz. Korosodó sztárnak még nehezebb. De a legnehezebb annak, aki valaha sztár volt, és most újra vissza szeretne jutni a reflektorfénybe. A film főhőse, Riggan Thomson (Michael Keaton) valaha egy legendás képregényhőst alakított a mozikban – három részen át. Ám hiába szárnyalt akkor, azóta nem nagyon keresik, ő megöregedett, a szakma szélére sodródott, és most egyetlen utolsó rohammal próbálja visszahódítani magának a népszerűséget. Új, utolsó esélye a Broadwayra szólítja: egy színdarab írója, producere és persze főszereplője lesz. Ha tényleg lesz előadás. Ha ő még bírja erővel.
A történet mindössze három nap alatt játszódik: ezalatt kell megküzdenie a családjával, a kollégáival, az ellenségeivel és a jóakaróival, a sorsával… és legfőképp a saját józan (?) eszével.

Csupa zseniális színész

A 21 Gram és a Bábel legendás hírű rendezője ezúttal csupa zseniális színész segítségével, egy vígjátékkal mutatja meg a tehetségét.

Birdman feliratos trailer

{adinserter 4}

Sztárnak lenni nehéz. Korosodó sztárnak még nehezebb.

 

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Birdman (2015) amerikai vígjáték - vígjáték | Filmrakat.hu