Bibliai szerepet kap Hugh Jackman

> Filmrakat.hu | 2015. április 2. csütörtök
Feketeszakállt Hugh Jackman alakítja

Hirdetés:

Hugh Jackman mint Feketeszakáll

Hugh Jackman ausztrál színész idén a Chappie és a Pán című filmekben játszott főszerepet, a következő feladata Pál apostol megformálása lehet egy készülő amerikai filmben. A Warner filmstúdió új filmjéről a Deadline.com internetes portál közölte az információt. Filmsztárok a Filmrakatban: Hugh Jackman.

{adinserter 4}

Az Apostle Paul (Pál apostol) című filmben Jackman mellett olyan hírességek is szerephez juthatnak, mint Matt Damon és Ben Affleck. A forgatókönyvet Matt Cook írja.

Pál apostol nem tartozott Jézus eredeti 12 apostola közé, hanem farizeusból és a keresztények üldözőjéből vált a kialakuló keresztény egyház egyik meghatározó személyiségévé, miután a damaszkuszi úton Krisztus megjelent neki.

A folyton úton lévő “népek apostola” több keresztény közösséget alapított szerte a Római Birodalom területén. A hagyomány a Újszövetség 27 írása közül 14-et az ő nevéhez köt.
2014-ben több, vallási témákat ábrázoló film is komoly sikereket aratott, többek között Christopher Spencer Isten fia című mozija, a Russel Crowe főszereplésével készült Noé és az Igazából mennyország (Heaven is for Real) című amerikai filmdráma.

A 46 éves Hugh Jackman következő, várhatóan utolsó X-men-filmjét 2017. márciusában mutatják be a mozikban, emellett szerepet vállalt a P.T. Barnum cirkuszalapító életét bemutató The Greatest Showman On Earth című filmben is.

Forrás: MTI 2015.

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Bibliai szerepet kap Hugh Jackman - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

11 + nyolc =