Berobbant a mozikba az Argo 2!

By | 2015. május 5. kedd

Argo 2 nyitóhétvége - rekord nézőszámA legfrissebb nézettségi adatok alapján egyértelműen kijelenthető, hogy az Argo 2 című magyar film első hétvégéjén több mint 40 ezer nézővel rekordot döntött a hazai mozikban. Elérhetőnek tűnik a 150 ezres álomhatár!

Hirdetés:

Árpa Attila kultfilmjének folytatása, az Argo2 (16) minden hazai várakozást felülmúlóan nyitott a mozikban! Az április 30-án bemutatott akció-vígjátékot az első hétvégéjén 40.287 néző látta, ami új rekordot jelent a magyar filmgyártásban: a Filmalap fennállása óta egy magyar film sem kezdte ennyire jó nézettséggel a mozis pályáját, így Balogi Tibi suttyó bandája olyan sikerfilmeket előzött meg, mint a Megdönteni Hajnal Tímeát, a Coming Out, a Fehér Isten, a Swing vagy Liza, a rókatündér. A szakértők szerint ennek a filmnek sikerülhet az, ami mostanában egy magyar filmnek sem: a végső nézőszám elérheti a 150 ezres álomhatárt!

A legnézettebb filmek listája erre az időszakra vonatkozóan még nem ismert, de az borítékolható, hogy az Argo 2. nagyon előkelő pozíciót foglal el benne.

A nézőszám nyilván egy nagyon fontos dolog, de még ennél is többet jelent számomra az, hogy a közönség eddigi visszajelzése kiemelkedően pozitív! Sőt akadnak olyanok, akik már most többször látták a filmet. Alig várom a vidéki közönségtalálkozókat – nyilatkozta Árpa Attila rendező.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

7 − öt =