Bérhaverok amerikai vígjáték (2015)

> Filmrakat.hu | 2015. január 26. hétfő
Hirdetés:
Olvasói értékelés: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Még nincs értékelés)

Bérhaverok (2015) amerikai vígjátékAz nem olyan nagy baj, ha valakinek nincsenek barátai, az viszont már igen, ha fűnek-fának azzal dicsekszik, hogy rengeteg van belőle! A Bérhaverok (The Wedding Ringer) című gátlástalan vígjátékban minden őrület megtörténik, ami megtörténhet, és hősei minden elképzelhető – meg elképzelhetetlen – bűnt elkövetnek, ami egy lakodalom során elkövethető. Filmajánló a Filmrakatban.

Bérhaverok (+12)
színes szinkronizált amerikai vígjáték, 2015, 101 perc

Eredeti cím: The Wedding Ringer

Főszereplők: Josh Gad, Kevin Hart, Kaley Cuoco, Olivia Thirlby, Nicky Whelan. Fényképezte: Bradford Lipson. Zene: Christopher Lennertz Látvány: Chris Cornwell. Írta: Jeremy Garelick, Jay Lavender Rendezte: Jeremy Garelick

Hazai bemutató dátuma: 2015. március 26. Forgalmazza az InterCom.

Egy balféknek is jár a boldog esküvő. Doug (Josh Gad) legalábbis ebben reménykedik...

Bérhaverok – filmajánló

Egy balféknek is jár a boldog esküvő. Doug (Josh Gad) legalábbis ebben reménykedik, így menyasszonyának, álmai nőjének azt hazudja, hogy rengeteg barátja van, vagy hét vőfélyt szervezett már a legjobb cimbikből és a tanúja pedig a legeslegjobb haver lesz. A lagzi viszont vészesen közeledik, és Doug képtelen beújítani legalább egy balekot, akit otthon bemutathatna. Így jut el Jimmy (Kevin Hart) cégéhez. A nagydumás kiscsávó vállalata pont a Doughoz hasonló lúzerek miatt megy jól: hívásra régi iskolatársnak, gyerekkori pajtásnak adja ki magát, igény szerint tanú vagy vőfély. A lényeg, hogy hazudik, mint a vízfolyás, és mestere a sosem volt közös emlékek kitalálásának és előadásának. Ő szervezi össze azt a hét gyanús figurát is, akiknek az a feladata, hogy Doug legjobb barátainak képében megédesítsék pirulós és dadogós, de nagyon szerelmes hősünk élete nagy napját. De az is lehet, hogy végül inkább tönkre teszik.

A nem létező közös emlékek hozzák össze őket!

A Másnaposok hangulatát idéző gátlástalan vígjátékban minden őrület megtörténik, ami megtörténhet, és hősei minden elképzelhető – meg elképzelhetetlen – bűnt elkövetnek, ami egy lakodalom során elkövethető.

Bérhaverok – Szinkronizált előzetes

Akinek ilyen barátai vannak, minek ellenség?

The Wedding Rider - valami nem stimmel...

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Bérhaverok amerikai vígjáték (2015) - vígjáték | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*