Ben Stiller és Owen Wilson a kifutón

Szerző | 2015. március 12. csütörtök

Ben Stiller és Owen Wilson a kifutónKülönös, ám kézenfekvő módját választotta Ben Stiller és Owen Wilson annak, hogy legújabb filmjüket, a Zoolander 2-t népszerűsítsék. Mivel a filmben modellt alakítanak, így felléptek egy neves párizsi divatbemutatón! Filmsztárok, filmhírek a Filmrakatban.

Hirdetés:

Derek Zoolander (Ben Stiller) és Hansel McDonald (Owen Wilson) kalandjai 2001-ben kezdődtek, amikor a filmvígjáték sztorija szerint Malaysia elnöke meg akarta szüntetni a gyermekmunkát. A divatszakma ezt nem hagyhatta annyiban és az egyik legmenőbb modellből gyilkológépet faragva ráküldték az elnökre, hogy végezzen vele!

Az első részt Ben Stiller írta és rendezte, a másodikat viszont átengedte Justin Therouxnak. Hogy hogyan folytatódik a két divatmodell története? Azt egyelőre nem tudjuk, de arról is külön filmet lehetne készíteni, hányszor röppent fel a hír, hogy “folytatódik a Zoolander”, és hányszor kaptuk az információt, hogy mégsem lesz a filmből semmi.

A látványos párizsi akció arra enged következtetni, hogy most mégis csak lesz valami a Zoolander 2-ből!

Derek Zoolander (Ben Stiller) és Hansel McDonald (Owen Wilson) kalandjai folytatódnak!

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Ben Stiller és Owen Wilson a kifutón - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

15 + 5 =