Bemutatták Kenneth Branagh filmjét Los Angelesben

> Filmrakat.hu | 2014. január 16. csütörtök
Hirdetés:
Kenneth Branagh és Chris Pine a Jack Ryan Los Angeles-i bemutatóján

Kenneth Branagh és Chris Pine a Jack Ryan Los Angeles-i bemutatóján

Kenneth Branagh legújabb filmjéről van szó, a Jack Ryan: Árnyékügynök című kém thrillerről. A hírek szerint nem ez lesz az utolsó ebből a fajtából…

Sorozatot tervez Kenneth Branagh?

Még csak most mutatják be a Jack Ryan: Árnyékügynök című kémthrillert, de a rendező, Kenneth Branagh már a folytatásra készül, mert iparági hírek alapján biztos abban, hogy sorozat lesz a Tom Clancy hőséről szóló történetekből.

Branagh az Árnyékügynökben az egyik főszerepet is elvállalta, ő az az orosz milliárdos, aki terrorista támadásra készül az Egyesült Államok ellen. Az ír színész-rendező ékes orosz akcentussal beszél a filmben, amit keserves munkával sajátított el. Mi több, azt állítja, a kutyája is megtanult oroszul, ezért azt reméli, a következő Jack Ryan-filmben már kedvence is szerepelni fog.

A mostani filmben is szerepel már egy kutya, de szeretném, ha a folytatásban a sajátomat dirigálhatnám – mondja Branagh. – Már csak azért is, mert tud oroszul, tehát összetettebb feladatot is rá lehet bízni. Úgy történt, hogy a milliárdos főgonosz szerepére kutyasétáltatás közben is készültem, vele gyakoroltam az orosz mondatokat, és esküszöm, egy idő után ugyanúgy reagált, mintha angolul beszéltem volna vele.

A Jack Ryan: Árnyékügynök főszereplői Branagh mellett Chris Pine, Keira Knightley és a rég nem látott Kevin Costner.

{adinserter 16}

 

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Bemutatták Kenneth Branagh filmjét Los Angelesben - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*