Beautiful Creatures

By | 2013. február 9. szombat
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A Beautiful Creatures – Lenyűgöző teremtmények című romantikus fantasy nem véletlenül Valentin napján kerül a mozikba. Kami Garcia és Margaret Stohl nagy sikerű sorozatának első regényéből készült a film, melyben a szerelem és a természetfeletti erők találkoznak, ahol két fiatal küzd meg a gonosz erőkkel, bebizonyítva azt, hogy mire is képes a szerelem ereje. A filmet az Oscar®-díjra jelölt Richard LaGravenese (A halászkirály legendája, P.S. I Love You) rendezte és olyan nagyságok szerepelnek benne, mint Emma Thompson és Jeremy Irons.

Beautiful Creatures – Lenyűgöző teremtmények [+12]

romantikus fantasy

Kami Garcia és Margaret Stohl regénye alapján a forgatókönyvet írta: Richard LaGravenese
Fényképezte: Philippe Rousselot
Rendező: Richard LaGravenese

Szereplők:

Alice Englert,
Alden Echrenreich,
Emma Thompson,
Jeremy Irons,
Viola Davis,
Emmy Rossum

A filmet Magyarországon forgalmazza a ProVideo.
A film bemutatója: 2013. február 14.

Beautiful Creatures – Lenyűgöző teremtmények: filmajánló

Gatlin egy olyan kisváros, ahol ritkán érik meglepetések az embert. Itt játszódik a Beautiful Creatures – Lenyűgöző teremtmények című film, melyben a kisvárosba újonnan érkező Lena Duchannes (Alice Englert) hamar felkelti Ethan Wate (Alden Ehrenreich) érdeklődését. A középiskola új diákja mindent megtesz azért, hogy különleges képességeit és a családját sújtó évszázados átkot eltitkolja a városka vaskalapos polgárai és diáktársai előtt. Azonban az elfeledett Dél vadon burjánzó kertjeiben, borongós mocsaraiban és romos temetőiben nincs az a titok, ami örökre titok maradhatna.

Ethan Wate számolja a napokat az érettségiig. Mivel még nem találkozott Lénával, azon a napon nem csak a középiskolának, de Gatlinnek is búcsút akar mondani, úgy érzi hogy a kisvárosi lét zsákutca számára. Azonban nem veszi figyelembe azt, hogy hónapok óta egy gyönyörű lány kísért az álmaiban. Amikor Lena beköltözik a város legrégebbi, egyben leghírhedtebb ültetvényére, Ethan megmagyarázhatatlan vonzódást érez iránta. Elszántan kutatni kezdi a kettejük közötti titokzatos kapcsolat eredetét. A fiú elvágyódik ugyan a szerinte reménytelenül unalmas városkából, ám rövid időn belül annyi izgalom zúdul rá, amennyire sosem számított: rájön ugyanis, hogy Lena természetfeletti képességekkel bír.

Feliratos filmelőzetes: Beautiful Creatures

https://www.youtube.com/watch?v=6XwVjrdEjKU&list=PL365FD4D76EFC5E70&index=5

Lena és Ethan bimbózó szerelmét Lena családjának sötét öröksége is veszélyezteti, és hogy a lány Igéző, akinek a tizenhatodik születésnapján örökre eldől: a Fényé vagy a Sötétségé lesz-e, a jó vagy a gonosz oldalára áll-e. Kik azok a lenyűgöző teremtmények? Lássuk a Beautiful Creatures című filmet Valentin napon a moziban!

Jeremy Irons és a fiatalok

Jeremy Irons és a fiatalok

Az Oscar®-díjas Jeremy Irons és Emma Thompson kiváló alakítást nyújtanak a rájuk osztott mellékszerepekben is.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

5 + 10 =

Címlapról

Szakállt és bajuszt hord Gerard Butler új akciófilmjében

Gengszterzsaruk - Gerard Butler bajuszt és szakállt visel
Ez önmagában nem egy nagy hír, de ha megnézzük a Gengszterzsaruk filmelőzetesét, akkor látható,...
Tovább

Filmelőzetes: Szabadulószoba

Szabdulószoba trailer
Tyler 30. születésnapjára egy nem mindennapi ajándékot kap barátnőjétől: belépőt egy rejtélyes szabadulószobába! A filmelőzetes...
Tovább

Kicsinyítés (2017) amerikai film

Kicsinyítés (2017) amerikai film
Hazai filmpremier: 2018. január 11. A túlnépesedés problémájára remek megoldást dolgoztak ki a tudósok: le...
Tovább