Bateman egy igazi nindzsa

> Filmrakat.hu | 2014. július 21. hétfő

Sokak örömére Chris Pine is szerepel az igazi sztárparádét felvonultató Förtelmes főnökök 2. részében, aki az egyik főszereplőről,  Jason Batemanről állítja, hogy a “Ő vígjátékok nindzsája”.  Lássuk miért mondta ezt a fiatal filmsztár!

Hirdetés:
Förtelmes főnökök jelenetfotó

Förtelmes főnökök jelenetfotó. Jobbra, sapkában Chris Pine.

Nem csak a főnökök, az alkalmazottak is lehetnek förtelmesek. Ezt bizonyította Jason Bateman, Charlie Day és Jason Sudeikis 2011 egyik sikerfilmjében. Akkor nem kevesebbre vállalkoztak, mint hogy elteszik láb alól a főnökeiket. Hamarosan érkezik a folytatás, a Förtelmes főnökök 2. (hazai bemutató: november), amelyben az egykori alkalmazottak megtapasztalják, hogy nem is olyan egyszerű főnöknek lenni.

{adinserter 11}

Most ők vannak vezető pozícióban, és rosszabbnál rosszabb döntéseket hoznak. Hiába van például egy sikervárományos találmányuk, ha egy ravasz pénzügyi befektető megszerzi a vállalkozásukat.

És nem tanultak a múltból, megint a Jamie Foxx által alakított Joneshoz fordulnak tanácsért, aki ezúttal nem gyilkosságot, hanem emberrablást javasol nekik. Elrabolják a gonosz pénzember fiát, hogy így szerezzék vissza, ami eredetileg az övék volt.

Millerék családjában az anyuka a sztirptíztáncosnő Rose (Jennifer Aniston).

Jennifer Aniston itt még mint Millerék családjában az anyuka (Családi üzelmek). Hamarosan a Förtelmes főnökök 2-ben láthatjuk viszont!

A visszatérő szereplők közt van az immár bebörtönzött egykori főnök, Kevin Spacey és a szexuális ragadozó fogorvos, Jennifer Aniston. Az új szerepekre is nagyszerű színészeket kértek fel: a trükkös befektetőt a kétszeres Oscar-díjas Christoph Waltz alakítja, akitől már többször láthattunk negatív karaktert – mégsem mondhatjuk, hogy rutinosan hozza a szadistát, hiszen mindig új arcát tudja mutatni. A fiát pedig Chris Pine játssza, aki eddig nem sok tapasztalatot szerzett a fekete komédiák terén. Ez csak akkor jelentett problémát, amikor alig bírt a szövegére koncentrálni, mert minden erejével azon volt, hogy nehogy elnevesse magát felvétel közben:

„Az egyik jelenetben Charlie Day és Jason Sudeikis valami elképesztően vicces volt, még a szokásosnál is durvábban – meséli Pine. – Bateman pedig ott állt a kamera mellett, és még a szája sarka sem moccant. Ő a vígjátékok nindzsája.”

 

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Bateman egy igazi nindzsa - Sztárhírek | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

1 × egy =