Barátság lett a nagy utálatból

Szerző | 2014. augusztus 21. csütörtök
Sly és Arni az első sorban - ma már barátok, de régen...

Hirdetés:

Sly és Arni az első sorban – ma már barátok, de régen…

Barátság, sőt üzleti kapcsolat lett a nagy utálatból, pedig Sylvester Stallone a nyolcvanas években még meg akarta fojtani Schwarzeneggert.

{adinserter 11}

Fojtogatós Rambo

Csak most tudta meg Arnold Schwazenegger, hogy sokáig veszélyben forgott az élete: Sylvester Stallone meg akarta fojtani. Rambo megformálója egy beszélgetős műsorban árulta el, hogy a nyolcvanas években rettenetesen utálta Schwarzeneggert, mert féltékeny volt rá, attól tartott, nagyobb akciósztárrá növi ki magát, mint ő, ezért legszívesebben kinyírta volna.

Stallone persze csak tréfált a tervezett gyilkossággal kapcsolatban, és sietett leszögezni, mennyire tiszteli egykori riválisát, amiért három karriert is befutott: először testépítőként lett világbajnok, aztán Hollywoodban futott be, majd Kalifornia kormányzójaként szerzett politikai babérokat.

Schwarzeneggert hamarosan ismét terminátorként láthatjuk a nagy sikerű sorozat ötödik részében: Terminator: Genisys – hazai bemutató: 2015. június 25.

 

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Barátság lett a nagy utálatból - Sztárhírek | Filmrakat.hu