Az X-Men univerzum új mutánssal gazdagodott

By | 2017. február 24. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

A Logan című filmben tűnik fel először az ifjú mutáns, aki betöltheti a Farkas (Rozsomák) utáni űrt. Lehet hogy megvan, milyen lesz a Farkas nélküli világ?

Hirdetés:

Az X-Men producerei nem beszéltek még arról, hogy mihez kezdenek a Hugh Jackman visszavonulása után támadó űrrel: új színészt keresnek, vagy egy egészen más úton indulnak. A színész legutóbb határozottan cáfolta, de még az is felmerült, hogy Jackman meggondolja magát, és visszatér búcsúfilmje, a minden eddiginél vadabb és izgalmasabb Logan – Farkas után – ha másért nem, hát azért, hogy Deadpoollal közös filmben szerepelhessen.

Logan amerikai fantasy - Dafne Keen az ifjú mutáns szerepében

Logan épp Laurát cipeli. Az ifjú mutáns szerepében Dafne Keen.

De úgy látszik, van másik megoldás. James Mangold, a Logan – Farkas rendezőjének egy nyilatkozatából sejlik fel. A jövőben játszódó film ugyanis nemcsak Farkasról valamint az öreg és beteg X professzorról szól, hanem egy új mutánsról, egy kislányról, aki sok mindenben hasonlít az adamantiumkarmú fenevadra.

Szerintem, Dafne (az ifjú mutánst alakító 11 éves kislány) nagyon jól játszik – nyilatkozta a film rendezője. – Nagyon kíváncsi volnék, hogy az ő sorsa mi lesz. Ha esetleg készülne róla film, abban szívesen részt vállalnék. Részemről ennek a figurának a megteremtése volt az egyik fontos dolog, amit sikerült hozzáadnom az X-Men univerzumhoz. A kislány tehetséges, és szívesen szerepel. Szerintem, a stúdió is jól járna velünk: de igazából még senki nem dolgozik ezen… csak egy ötlet az egész.

IC Press

Ha tetszik, jelezd nekünk: