Az útvesztő – Tűzpróba (2015) amerikai akció fantasy

Szerző | 2015. július 9. csütörtök
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)
Az útvesztő - Tűzpróba (2015) amerikai akció fantasy

Hirdetés:

Vajon eljön a várva várt béke és megnyugvás?

Az Útvesztő sikeres leküzdése a reményt csillantotta meg fiatal hőseink előtt, hogy kiszabadulhatnak titokzatos börtönükből. De mi történik a túloldalon? Hát nem a várva várt béke és megnyugvás! Az akció fantasy alkotói, sztárjai, jelenetképei és trailere – filmajánló a Filmrakatban.

{adinserter 4}

Az útvesztő – Tűzpróba (16)

Eredeti cím: Maze Runner: The Scorch Trials. Gyártó: Twentieth Century Fox

Főszereplők: Dylan O’Brian, Kaya Scodelario, Ki Hong Lee, Giancarlo Esposito, Barry Pepper, Aidan Gillen. Fényképezte: Pados Gyula. Zene: John Paesano. Látvány: Daniel T. Dorrance. Írta: James Dashner, T. S. Nowlin. Rendezte: Wes Ball.

Mozibemutató: 2015. szeptember 17. Magyarországon forgalmazza az InterCom.

Vajon eljön a várva várt béke és megnyugvás?

Falon, ajtón innen – de mi van azokon túl?

Az útvesztő – Tűzpróba

Az Útvesztő csak a kezdet volt. Thomas (Dylan O’Brian) és társai hiába reménykedtek benne, hogy ha kijutnak a titokzatos pokolból, a régi életük várja őket. A falak túloldalán nem a béke, hanem újabb borzalmak leselkednek rájuk. A világ rémisztően megváltozott; a rend felbomlott, az anarchia és a pusztulás az úr: félig emberi lények vadásznak az utolsó túlélőkre… és az utolsó túlélők pedig az Útvesztő szökevényei nyomába erednek.
Amikor már azt hiszik, nem fordulhat rosszabbra a helyzet, Teresa (Kaya Scodelario) eltűnik. A fiúk megfogadják, hogy együtt maradnak, és megkeresik a csapat egyetlen lány tagját – de ezzel még nagyon bajba sodorják magukat…

A világ rémisztően megváltozott...

Félig emberi lények vadásznak az utolsó túlélőkre

A nagy sikerű Az Útvesztő folytatásában még különlegesebb vizuális világ és még fordulatosabb történet fokozza az eddigi izgalmakat.

A Tűzpróba előzetese

Az útvesztő – Tűzpróba című film plakátja

Az útvesztő - Tűzpróba film plakátja

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Az útvesztő – Tűzpróba (2015) amerikai akció fantasy - fantasy | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

11 + 20 =