Az U.N.C.L.E. embere (2015) amerikai akciófilm

By | 2015. május 20. szerda
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Az U.N.C.L.E. embere (2015) amerikai akciófilm | filmrakat.huA világ titkos kémszervezetei képesek együttműködni ha kell a közös ellenség legyőzése érdekében. Guy Ritchie fantasztikus színészekkel kelti életre a 60-as évek kémvilágát Az U.N.C.L.E. embere (The Man From U.N.C.L.E) című filmjében, az egyik főszereplő a mostanában Superman jelmezébe bújó Henry Cavill. Az akció vígjáték alkotói, sztárjai, jelenetképei és trailer – filmajánló a Filmrakatban.

Az U.N.C.L.E. embere (12)
amerikai akció-vígjáték, (2015)

Főszereplők: Henry Cavill, Armie Hammer, Hugh Grant, Jared Harris, Alicia Vikander. Fényképezte: John Mathieson. Zene: Daniel Pemberton. Látvány: Oliver Scholl. Írta: Sam Rolfe, Jeff Kleeman, Guy Ritchie, Lionel Wigram.
Rendezte: Guy Ritchie

Mozibemutató: 2015. augusztus 20. Forgalmazza az InterCom.

A hidegháború csak átverés volt?

Az U.N.C.L.E. embere – filmajánló

A hidegháború csak átverés volt. Jól tudják ezt az U.N.C.L.E nevű titkos kémszervezet alkalmazottai, akik, ha kell, szívesen együttműködnek orosz kémtársaikkal. Napoleon Solo (Henry Cavill), a cég egyik legjobb embere is kénytelen közösen bevetésre indulni Ilja Kurjakinnal (Armie Hammer), mert mindketten jól tudják: az igazi veszély egészen máshonnan fenyeget.
Egy nemzetközi bűnszövetkezet őrült tervvel próbálja káoszba taszítani a világot. Minél jobban el akarják terjeszteni a nukleáris technológiát, mert abban reménykednek, hogy ha folytatódik az atomfegyverek terjedése, a törékeny erőegyensúly felborul, és kitör a III. világháború. A párosnak csupán egyetlen nyom áll rendelkezésre: egy eltűnt német tudós lánya. Az ő segítségével talán behatolhatnak a bűnszervezetbe. Ha lesz elég idejük…

Napoleon Solo (Henry Cavill), a cég egyik legjobb embere közösen bevetésre indul Ilja Kurjakinnal (Armie Hammer)

A Sherlock Holmes-filmek és a Blöff rendezője, fantasztikus színészekkel kelti életre a 60-as évek kémvilágát ebben a – Guy Ritchie stílusának pont megfelelő – akcióval kevert vígjátékban.

Trailer – Az U.N.C.L.E. embere

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhét − 15 =

Címlapról

Szakállt és bajuszt hord Gerard Butler új akciófilmjében

Gengszterzsaruk - Gerard Butler bajuszt és szakállt visel
Ez önmagában nem egy nagy hír, de ha megnézzük a Gengszterzsaruk filmelőzetesét, akkor látható,...
Tovább

Filmelőzetes: Szabadulószoba

Szabdulószoba trailer
Tyler 30. születésnapjára egy nem mindennapi ajándékot kap barátnőjétől: belépőt egy rejtélyes szabadulószobába! A filmelőzetes...
Tovább

Kicsinyítés (2017) amerikai film

Kicsinyítés (2017) amerikai film
Hazai filmpremier: 2018. január 11. A túlnépesedés problémájára remek megoldást dolgoztak ki a tudósok: le...
Tovább