Az ötödik hullám (2015) amerikai sci-fi

Szerző | 2015. november 27. péntek
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Az ötödik hullám film formájában először jut el a nagyközönséghez, ám könyv alakban már világszerte sikert aratott. Idegenek érkeznek a Földre, hogy öt fokozatban pusztítsák el azt. Sötétséget, rombolást járványt és inváziót vetnek be az emberiség ellen, de ez mind semmi ahhoz képest, amit az ötödik hullám jelent. Látványos, izgalmas, digitális látványelemekkel felturbózott különleges akció/sci-fi Az Útvesztő stílusában.

Hirdetés:

Az ötödik hullám (16E)
amerikai sci-fi akciófilm, 111 perc, 2015

Eredeti cím: The Fifth Wave Gyártó: Sony
Főszereplők: Chloe Grace Moretz, Liev Schreiber, Maria Bello, Ron Livingston. Fényképezte: Enrique Chediak. Látvány: Jon Billington. Zene: Henry Jackman Írta: Rick Yancey, Susannah Grant. Rendezte: J. Blakeson

Mozibemutató: 2016. január 14 (?). Magyarországon forgalmazza az InterCom.

Az ötödik hullám film

Az ötödik hullám – filmajánló

Sötétség. Rombolás. Járvány. Invázió. És ez csak a kezdet.
Eddig négy hullámot kellett kibírniuk a Föld lakóinak. Az idegenek nem kérdeznek, nem magyaráznak. Megfosztják az emberiséget az energiájuktól, a földdel teszik egyenlővé a városaikat, betegségeket küldenek rájuk, és támadásba lendülnek.
De a legrosszabb még hátravan.
Az érkezők emberi alakot tudnak felvenni. Így már a legyőzöttek közötti bizalomnak is vége, senki nem tudhatja, hogy embertársa nem az ellenség ügynöke-e.
Egy kamaszlány azonban nem törődik azzal, hogy semmi esélye. Amikor elrabolják az öccsét, a nyomába ered, és makacs elszántsága minden támadót meglep. Reménytelen, őrült harca során egy srác az egyetlen segítsége. Csak az nem biztos, hogy ember-e egyáltalán.

Az ötödik hullám – jelenetfotók

  • Sci-fi akció film
  • Főszerepben Chloe Grace Moretz

Az ötödik hullám – filmelőzetes

Mozifilmek filmajánló magazinja. Premierfilmek, jelenetképek, trailerek. Az ötödik hullám (2015) amerikai sci-fi - akció | Filmrakat.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

négy × három =