Az Inferno sem kerülheti el a sorsát

By | 2015. február 23. hétfő
Olvasói értékelés: (Még nincs értékelés, legyél az első!)

Tom Hanks lesz az Inferno sztárjaTom Hanks-szel a főszerepben folytatódnak Robert Langdon kalandjai a mozivásznon. Az Inferno sem kerülhette el a megfilmesítést, a film várhatóan 2016-ban kerül majd a mozikba. Filmsztárok a Filmrakatban.

Hirdetés:

Miért ne folytatódna a könyv-világsiker a mozikban is? Robert Langdon előző két megfilmesített kalandja világszerte 1,2 milliárd dollár bevételt hozott, így a világ leghíresebb, legizgalmasabb jelszakemberének még egy kalandja filmvászonra kerül. Az A DaVinci-kód és az Angyalok és démonok után az Inferno lesz az, amelyet a régi csapat megfilmesít.

A főszerepet ismét Tom Hanks játssza, a rendezői szék természetesen ismét Ron Howard-é. Langdon ezúttal egy olasz kórházban tér magához, és nem emlékszik, hogyan került oda: egy szép doktornő segítségével próbálja visszanyerni az emlékeit, amelyek ahhoz is hozzásegíthetik, hogy megakadályozza egy őrült világpusztító terveit. Tom Hanks 2012-ben és 2013-ban is két-két filmet fogatott, de a 2014-es esztendőben egyet sem! A Banks úr megmentése volt az utolsó filmje, amiben élvezhettük az Oscar-díjas színész játékát!

Hanks partnerei az Infernoban Hollywood és a nemzetközi filmvilág legismertebb csillagai lesznek: az Oscar-díjra jelölt Felicity Jones mellet szerepet kap Omar Sy, az Életrevalók és a Samba című francia romantikus vígjáték sztárja, Irrfan Khan, akit a Pi élete miatt ismer a világ és Sisdse Babett Knudsen, aki a Borgen című tévésorozat sztárja.

A szimbólumkutató és partnernője ezúttal is a reneszánsz Itália titkai között menekül majd. A forgatás előkészítése gőzerővel folyik, az első csapóra a tervek szerint áprilisban kerül sor; a bemutató 2016 októberében várható.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhét − 15 =